Beuningse Boys wint ruim van SCH

Afgelopen zondag stonden Beuningse Boys en SCH tegen over elkaar op Sportpark De Ooijgraaf. Beide teams hadden voorafgaand aan de wedstrijd 7 punten verzameld al moet er wel bij gezegd worden dat SCH daar een wedstrijd minder voor nodig had.Beuningen buigt achterstand om (2-1)
Na zes minuten moet Beuningse Boys al noodgedwongen een wissel toepassen wanneer Joep Lemmens geblesseerd het veld moet verlaten. Hij wordt vervangen door Tijn Mommers. Na ruim tien minuten is het SCH dat op voorsprong komt als de spits een voorzet vanaf links binnen weet te tikken. Beuningen raakt niet van de wijs en gaat steeds beter voetballen wat resulteert in de 1-1 van Sam Niland. Beuningse Boys blijft aanvallen en is dicht bij de 2-1 maar de keeper van SCH voorkomt ternauwernood dat een vrije trap van Luc te Braake binnen gaat. Vijf minuten voor tijd heeft hij wel succes als hij opnieuw een vrije trap mag nemen en deze binnenschiet. 2-1 Is tevens ook de ruststand.

Sam Niland scoort twee keer (4-1)
SCH moet na tien minuten spelen in de tweede helft verder met tien man als een verdediger de rode kaart voorgehouden krijgt. Kort daarvoor is Beuningen al dicht bij de 3-1 maar een inzet van Tijn Mommers wordt net van de lijn gehaald. Toch komt Beuningse Boys op 3-1 als Martijn Wolf na een corner het leer tegen de touwen schiet. De eindstand zal uiteindelijk 4-1 zijn als Sam Niland in de laatste minuut zijn tweede treffer van de middag maakt.

Zo wint Beuningse Boys dus voor de derde maal op rij en doet het goede zaken. Het stijgt zelfs naar plaats zes. Zondag wacht de uitwedstrijd tegen Eldenia.
De aftrap op Sportpark Elden is om 14.00 uur.