12 november: voorlichtingsbijeenkomst Hartfalen

De Hart & Vaatgroep afdeling Gelderland organiseert in samenwerking met de Afdeling Cardiologie van CWZ Nijmegen een informatiebijeenkomst met als thema: ‘Hartfalen….meer doen met minder’.

U bent erg moe en kortademig. Misschien heeft u last van opgezette benen. Of u heeft al jaren een hoge bloeddruk? Misschien heeft u een keer een hartinfarct gehad.
U komt bij een cardioloog, die u vertelt dat uw klachten komen doordat u hartfalen heeft. Wat is hartfalen? Waardoor wordt het veroorzaakt? Wat kan er aan gedaan worden? Wat kan ik zelf doen? Wat betekent het voor mij en mijn omgeving?
De achtergronden van dit ziektebeeld en de mogelijkheden om het te behandelen komen deze middag uitvoerig aan de orde. Specialisten van CWZ belichten dit ziekteproces en informeren ons over de laatste ontwikkelingen op behandelingsgebied.
Aan deze informatiemiddag zijn geen kosten verbonden. In de zaal is plaats voor maximaal 100 deelnemers. Iedereen die klachten op dit gebied heeft, maar ook geïnteresseerden, zijn deze middag van harte welkom. Meer informatie over het programma en hoe u aan te melden vindt u op www.cwz.nl.
Activiteit: Voorlichtingsbijeenkomst hartfalen
Datum: Woensdag 12 november 2014.
Aanvang:  13.45 uur
Locatie: Auditorium, hoofdgebouw CWZ
Cookieinstellingen