Beuningse Boys B2 tegen Malden geen wedstrijd, maar een soap

Afgelopen zaterdag speelden de jongens van Beuningen B2 uit tegen Malden.Het leek evenwel meer een soap dan een wedstrijd met een scheidsrechter in de hoofdrol. De wijze waarop hij zijn rol speelde was echter dermate over de top, dat de spelers nauwelijks aan voetballen toekwamen. Niets werd door de hoofdrolspeler toegelaten. Ondanks de verwarring en onbegrip bij de spelers, leiding en publiek bleven de jongens voetballen en kon Beuningen vlak voor rust nog scoren 0-1.

De tweede helft verliep echter geheel anders.
De scheidsrechter bleef zijn hoofdrol spelen en toen de coach naar een geblesseerde speler op het veld liep werd hij helemaal furieus. De minuten daarna leidden tot rode kaarten en irritaties over en weer. Helaas werd het voetbal er de dupe van.
De jongens van Malden hielden het hoofd koel en maakten gebruik van de desorganisatie van Beuningen. Ze scoorden drie keer in korte tijd. De laatste 15 minuten werd er weer echt gevoetbald en kon Beuningen nog de 3-2 maken. Een gelijkspel zat er echter niet meer in.