Ondanks slechte weer kerstmarkt in Waelwick zeer goed bezocht

Foto: Arno Spin

Afgelopen zaterdag organiseerde “de Vrienden van Waelwick” weer een kerstmarkt. Deze is zeer goed bezocht ondanks het slechte weer. Bij het betreden van de Inloop en het restaurant dat omgetoverd is in de sfeer van kerst, rook je al de glühwein.

Er waren zo’n 28 tafels bezet met allerlei kerstspullen die door hobbyisten zelf gemaakt zijn. Regelmatig zagen we ook de kerstman een bezoek brengen aan de kramen maar ook aan de bezoekers en natuurlijk niet te vergeten bij de aanwezige patiënten die in huis verblijven vanwege revalidatie.

De Vrienden kregen van eigenaresse Reggy Peters van “De Broodhoek” uit Ewijk een erg groot krentenbrood aangeboden waarbij men tegen een kleine vergoeding het gewicht kon raden. Op het einde van deze middag werd het gewicht bekend gemaakt en er kwamen drie personen naar voren die allemaal op zo’n 16 gram het dichts erbij waren. We hebben daarom een loting gedaan en uiteindelijk was Mevrouw Schaminee uit Ewijk de gelukkige winnares.

De Vrienden kijken op een geslaagde kerstdag maar ook over het gehele jaar vernomen met onze rommelmarkten en kunstmarkt van het afgelopen jaar. Met al deze opbrengsten van onze activiteiten kunnen we voor de bewoners van Klein Waelwick leuke dingen doen of bekostigen.

Wij “De Vrienden van Waelwick” en ook met onze vrijwilligers, wensen iedereen fijne kerst en een gezond 2019 toe. Wij zien u graag volgend jaar weer terug bij onze activiteiten.

Cookieinstellingen