Open repetitie ‘Koor met een beetje meer’

Foto:

Komore, het “koor met een beetje meer” uit Beuningen, heeft plaats voor enkele nieuwe stemmen: dames zowel als heren met gevoel voor samenzang. De zanggroep zingt driestemmig. Van musical en eigentijdse kerkmuziek tot Trijntje Oosterhuis en Leonard Cohen.Bij optredens in december, onder andere op de kerstmarkt van tuincentrum Bull, is een “open repetitie” aangekondigd. Deze wordt gehouden op dinsdag 29 januari 2103 vanaf 19.45 uur in de grote kerk in Beuningen. Zangers en zangeressen worden uitgenodigd om vrijblijvend te komen luisteren of mee te komen doen.Website: http://komore.deds.nl/

Komore, het “koor met een beetje meer” uit Beuningen, heeft plaats voor enkele nieuwe stemmen: dames zowel als heren met gevoel voor samenzang.

De zanggroep zingt driestemmig. Van musical en eigentijdse kerkmuziek tot Trijntje Oosterhuis en Leonard Cohen.

Bij optredens in december, onder andere op de kerstmarkt van tuincentrum Bull, is een “open repetitie” aangekondigd. Deze wordt gehouden op dinsdag 29 januari 2103 vanaf 19.45 uur in de grote kerk in Beuningen. Zangers en zangeressen worden uitgenodigd om vrijblijvend te komen luisteren of mee te komen doen.

Website:
http://komore.deds.nl/

Facebook:
https://www.facebook.com/KoMoreBeuningen

203844-w620-h352-c” alt=”” class=”f c” />

 

Cookieinstellingen