Open Coffee Beuningen op woensdag 4 september

Foto:

Open Coffee Beuningen vindt iedere eerste woensdag van de maand tussen 9.00 en 11.00 uur plaats bij Slot Doddendael in Ewijk. Het is vrij toegankelijk en heeft een informeel karakter. Aanmelden is niet nodig. Je komt en gaat zoals het je uitkomt.Woensdag 4 september 2013 vindt de eerste Open Coffee na de zomervakantie plaats.

Ondernemers en bestuurders uit het bedrijfs- en verenigingsleven kunnen elkaar ontmoeten en met elkaar van gedachten wisselen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Meestal is er een korte presentatie van een kwartier met een onderwerp dat voor de aanwezigen interessant is. Tijdens de Open Coffee Beuningen op woensdag 4 september2013 sponsort de Gemeente Beuningen de koffie.

Henk Palm, bedrijvencontactfunctionaris bij de gemeente komt vertellen wat hij in zijn  rol voor de ondernemer kan betekenen. Maak vooral gebruik van deze gelegenheid om met Henk Palm in gesprek te gaan en om uw netwerk uit te breiden door andere ondernemers uit de regio te spreken en zet 4 september alvast in uw agenda.

Zie ook www.opencoffeebeuningen.nl

 LET OP: * Vanaf 5 februari 2014 is de nieuwe locatie: Molenhuis, Molenstraat 54  te Beuningen