Curves Beuningen

Adres:

Julianaplein 105
BEUNINGEN GLD
Tel. bikd52r16ofvhj91gi5w44s9w

Website:

http://www.curvesbeuningen.nl/

Curves is een uniek fitnessprogramma, speciaal ontworpen voor de hedendaagse vrouw. Het trainingsprogramma van Curves is nu ook in Beuningen te volgen. Het team staat garant voor een verantwoorde en prettige manier van sporten.

 [iframe
https://youtube.com/watch?v=FkJ_vBOa7nE%3F
440 236]

U kunt bij Curves Beuningen langskomen voor een gratis rondleiding en een vrijblijvende figuuranalyse ondergaan. Curves biedt een compleet trainings- programma in slechts 30 minuten, wat altijd in te passen is in een dag. In tegenstelling tot gewone fitnessapparatuur werken de Curves toestellen via een hydraulisch mechanisme, waardoor het mogelijk is om binnen een half uur alle spiergroepen te trainen op een veilige manier.

Bij Curves voelen vrouwen zich prettig. Geen mannen, geen machogedrag en strakke pakjes. De opstelling van de apparatuur is zodanig dat je ongedwongen met elkaar in contact kan komen en de gezellige muziek stimuleert om in beweging te blijven. Er is altijd begeleiding, kortom: een gezond tussendoortje, gezonder bestaat niet. Jong of oud, slank of volslank, fit of minder fit, iedereen is welkom bij Curves Beuningen.

Maandelijks wordt een figuuranalyse gedaan en worden de resultaten besproken. Curves is een wereldwijd succes met meer dan 10.000 vestigingen in 57 landen. In Nederland zijn er nu 52 clubs open.

 

Kom eens langs !