Interactieve masterclass voor ondernemende vrouwen

Foto:

REGIO, 23 juni 2012 – Ondernemende Vrouwen, Vrouwen van de Ondernemer en Vrouwen met ambities krijgen er ongevraagd een uitdaging bij: de constante zorg om de balans tussen zaak/werk en privé te bewaren. Dit kan onnodig veel negatieve energie vergen, wat niet alleen invloed heeft op je eigen welzijn maar ook op je directe omgeving. Maar wat nou als je de negatieve energie kon omzetten in positieve energie?Tools & Inspiratie Daarom organiseert Marjolein Roorda van Vitalein de Masterclass ‘Positieve Energie’ voor vrouwen. Hierin wordt er in klein groepsverband interactief antwoord gegeven op vragen als ‘hoe houd ik mij staande in hectische tijden’, en ‘hoe kan ik mijzelf en de mensen om mij heen positief inspireren’? De Masterclass geeft je op een inspirerende manier de tools en de inzichten. Datum: Woensdag 19 en/of 26 september 2012. Locatie: Gasterij De Arend te WinssenProgramma 08.30 uur Ontvangst 09.00 uur Start interactieve Masterclass 10.30 uur Koffiepauze met een lokale lekkernij 11.00 uur Vervolg interactieve Masterclass 12.45 uur 2- gangen Lunch 14.00 uur Einde MasterclassPlan van aanpak

REGIO, 23 juni 2012 – Ondernemende Vrouwen, Vrouwen van de Ondernemer en Vrouwen met ambities krijgen er ongevraagd een uitdaging bij: de constante zorg om de balans tussen zaak/werk en privé te bewaren.

Dit kan onnodig veel negatieve energie vergen, wat niet alleen invloed heeft op je eigen welzijn maar ook op je directe omgeving. Maar wat nou als je de negatieve energie kon omzetten in positieve energie?

Tools & Inspiratie
Daarom organiseert Marjolein Roorda van Vitalein de Masterclass ‘Positieve Energie’ voor vrouwen. Hierin wordt er in klein groepsverband interactief antwoord gegeven op vragen als ‘hoe houd ik mij staande in hectische tijden’, en ‘hoe kan ik mijzelf en de mensen om mij heen positief inspireren’? De Masterclass geeft je op een inspirerende manier de tools en de inzichten.

Datum: Woensdag 19 en/of 26 september 2012.
Locatie: Gasterij De Arend te Winssen

Programma
08.30 uur Ontvangst
09.00 uur Start interactieve Masterclass
10.30 uur Koffiepauze met een lokale lekkernij
11.00 uur Vervolg interactieve Masterclass
12.45 uur 2- gangen Lunch
14.00 uur Einde Masterclass

Plan van aanpak

Het programma bestaat uit Korte lezingen, zelfreflectie, intervisie en opstellen van een persoonlijk plan van aanpak!

Maak tijd vrij voor uzelf ! U bent het toch waard? Laat u inspireren en investeer in uzelf! Zeker nu in deze tijd! De kosten van deze interactieve Masterclass zijn € 125,00 excl. btw. Vrouwen van Harten4 krijgen € 30,00 korting.

S.v.p. aanmelden voor deze Masterclass voor 1 september a.s.!

 

Heeft u vragen, of wilt u meer informatie, mail naar [email protected]. of bel met Marjolein Roorda 06-50664407.

Cookieinstellingen