Unieke kans: Open je eigen Fashion Store

Foto:

BEUNINGEN, 24 juni 2012 – Lake Side is per direct op zoek naar een geschikte franchisenemer voor haar vestiging aan het Julianaplein 146 in Beuningen.Lake Side denkt vooral aan enthousiaste professionals (25+) met ervaring op de winkelvloer en met passie voor mode. Over Lake SideLake Side is dé jeansstore van Nederland. Je vindt er altijd de laatste mode-must-haves en een uitgebreid jeansaanbod voor dames en heren. Lake Side verkoopt de merken Construction, Jack & Jones, II Dolce, LTB, Sensation, Sisters Point, Refill, Twinlife Vila en Winck. De sterke formule is duidelijk en onderscheidend en daarom succesvol. Er zijn op dit moment 70 winkels en Lake Side wilt doorgroeien naar 125 vestigingen.Ben jij werkzaam in de (mode-)retail en heb je de ambitie om je eigen modezaak te starten? Als franchisenemer van Lake Side run je je eigen jeansstore. Je bent eigen baas en profiteert tegelijkertijd van de voordelen van Lake Side’s bewezen franchiseorganisatie. Achter de schermen zorgen zij dat inkoop, logistiek, marketing en automatisering perfect verlopen. Je kunt rekenen op een uitgebreid trainings- en opleidingsprogramma en intensieve begeleiding van hun franchiseteam.Heb je belangstelling? Neem dan contact op met het hoofdkantoor van Lake Side en meld dat je deze oproep op beuningen.nieuws hebt gezien. Lake Side verstrekt je alle informatie en beuningen.nieuws ontvangt een leuke bonus als je inderdaad van start gaat. Wij zullen jouw daarvoor in de plaats een jaar lang gratis advertentie-ruimte bieden. Dus pak deze unieke kans en open je eigen Fashion Store!Download het informatiepakket op lakeside.nl/franchise.Voor meer informatie bel je met Martijn Schets op 06-57310757 of mail je naar [email protected].

BEUNINGEN, 24 juni 2012 – Lake Side is per direct op zoek naar een geschikte franchisenemer voor haar vestiging aan het Julianaplein 146 in Beuningen.

Lake Side denkt vooral aan enthousiaste professionals (25+) met ervaring op de winkelvloer en met passie voor mode.

Over Lake Side
Lake Side is dé jeansstore van Nederland. Je vindt er altijd de laatste mode-must-haves en een uitgebreid jeansaanbod voor dames en heren. Lake Side verkoopt de merken Construction, Jack & Jones, II Dolce, LTB, Sensation, Sisters Point, Refill, Twinlife Vila en Winck. De sterke formule is duidelijk en onderscheidend en daarom succesvol. Er zijn op dit moment 70 winkels en Lake Side wilt doorgroeien naar 125 vestigingen.

Ben jij werkzaam in de (mode-)retail en heb je de ambitie om je eigen modezaak te starten? Als franchisenemer van Lake Side run je je eigen jeansstore. Je bent eigen baas en profiteert tegelijkertijd van de voordelen van Lake Side’s bewezen franchiseorganisatie. Achter de schermen zorgen zij dat inkoop, logistiek, marketing en automatisering perfect verlopen. Je kunt rekenen op een uitgebreid trainings- en opleidingsprogramma en intensieve begeleiding van hun franchiseteam.

Heb je belangstelling?
Neem dan contact op met het hoofdkantoor van Lake Side en meld dat je deze oproep op beuningen.nieuws hebt gezien.

Lake Side verstrekt je alle informatie en beuningen.nieuws ontvangt een leuke bonus als je inderdaad van start gaat. Wij zullen jouw daarvoor in de plaats een jaar lang gratis advertentie-ruimte bieden. Dus pak deze unieke kans en open je eigen Fashion Store!

Download het informatiepakket op lakeside.nl/franchise.

Voor meer informatie bel je met Martijn Schets op 06-57310757 of mail je naar [email protected].

Cookieinstellingen