129 matches gerealiseerd op de Beursvloer 2012

NIJMEGEN/REGIO, 14 november 2012 – Totaal 170 aanvragen van maatschappelijke organisaties, waarvan er 129 ter plekke zijn ingevuld door bedrijven; dat is het maatschappelijke resultaat van de Beursvloer van maandag 12 november 2012, georganiseerd door stichting De Maatschappelijke MeerWaarde. Ondernemers hebben hulp toegezegd op het gebied van advies, materiaal en ‘handjes’. Daarnaast was er gelegenheid voor de ondernemers om met elkaar in contact te komen op de Meeting Plaza, een druk bezocht onderdeel van de Beursvloer.

NIJMEGEN/REGIO, 14 november 2012 – Totaal 170 aanvragen van maatschappelijke organisaties, waarvan er 129 ter plekke zijn ingevuld door bedrijven; dat is het maatschappelijke resultaat van de Beursvloer van maandag 12 november 2012, georganiseerd door stichting De Maatschappelijke MeerWaarde.

Ondernemers hebben hulp toegezegd op het gebied van advies, materiaal en ‘handjes’. Daarnaast was er gelegenheid voor de ondernemers om met elkaar in contact te komen op de Meeting Plaza, een druk bezocht onderdeel van de Beursvloer.

Na een welkomstwoord van voorzitter Erwin Duits was het aan burgemeester Carol van Eert van de gemeente Beuningen om kort het woord te richten tot de aanwezigen en vervolgens de gong te slaan ten teken van de start van het matchen.

Zo’n 70 bedrijven en 60 stichtingen en verenigingen waren op de Beursvloer vertegenwoordigd om te matchen met gesloten beurzen. Na het slaan van de gong werd een schilderij als ‘wisseltrofee’ uitgereikt aan de origineelste match, deze keer gesloten tussen twee maatschappelijke organisaties. Stichting Het Kruispunt zocht een plaats om 150 schilderijen, geschilderd door bezoekers, op te slaan. Stichting De Waalboog bood aan de schilderijen te exposeren in de gangen van een van hun instellingen, zodat ze niet hoeven te worden opgeslagen.

Het toeval wil dat het schilderij dat vanaf dit jaar als wisseltrofee wordt gebruikt, ook gemaakt is door een bezoeker van stichting Het Kruispunt. Het schilderij zal binnenkort officieel worden overgedragen aan De Waalboog en is daar dan een jaar lang te bewonderen, tot de volgende Beursvloer.

Fotograaf: Ger Loeffen

De Maatschappelijke MeerWaarde
Stichting De Maatschappelijke MeerWaarde koppelt vragen van maatschappelijke organisaties aan wat bedrijven bereid zijn te geven, met gesloten beurzen. Het hele jaar door kunnen vragers en aanbieders matchen via de website demaatschappelijkemeerwaarde.nl. Een keer per jaar, op de tweede maandag van november, vindt de Beursvloer plaats.

 

Cookieinstellingen