Veiling gevonden (brom)fietsen

Foto: publiek domein

Op de gemeentewerf staat een aantal gevonden fietsen en bromfietsen. Deze zijn ergens in de gemeente gevonden. Op zaterdag 26 maart veilen we deze (brom)fietsen bij de gemeentewerf, Van Heemstraweg 95 in Beuningen.

Wie tussen 1 januari 2021 en 1 januari 2022 aangifte deed van diefstal van een (brom)fiets bij de politie Wijchen/Beuningen, krijgt voorrang bij de veiling. U moet dan wel een bewijs van uw aangifte hebben. Hierop staat uw naam en dat u tussen januari 2021 en januari 2022 aangifte deed. Kijk voor een overzicht van de gevonden (brom)fietsen op www.beuningen.nl/gevondenvoorwerpen.

Programma

09.30 – 09.45 uur: bekijken (brom)fietsen
09.45 – 10.00 uur: veiling voor mensen die aangifte hebben gedaan
10.00 – 10.15 uur: veiling voor iedereen

Let op!

U kunt alleen contant betalen. Als u een (brom)fiets koopt, wordt u voorwaardelijk eigenaar en krijgt u een aankoopcertificaat. Bewaar dit goed. Stel u komt de oorspronkelijke eigenaar van de (brom)fiets tegen en hij wil deze terug. Neem dan contact op met de gemeente. U krijgt dan het opgeschreven aankoopbedrag van de gemeente terug. Heeft u reparaties aan de fiets gedaan en heeft u de bonnetjes bewaard? Dan krijgt u dit ook vergoed.

Cookieinstellingen