ULTO Lenteconcert: Muzikale Avond en Huldiging Jubilarissen in Winssen-Ewijk

Foto: ULTO

Het lenteconcert van Muziekvereniging ULTO uit Winssen-Ewijk afgelopen zaterdagavond was een groot succes. Het publiek genoot van een gevarieerd programma, waaronder een medley van bekende Nederlandstalige artiesten uitgevoerd door de fanfare. De jeugd deed ook mee en bracht circusmuziek ten gehore, compleet met het geluid van een ‘menselijke’ kanonskogel.

Een hoogtepunt van de avond was de muzikale reis naar Bohemen. De presentatie lag in handen van Bo Grisel, die het publiek op charmante wijze door de avond leidde.

Het concert bood niet alleen muzikaal plezier, maar was ook een gelegenheid om twee bijzondere jubilarissen in het zonnetje te zetten. Patricia Roelofs-Smits en Paul Kersten werden geëerd vanwege hun respectievelijk 40- en 50-jarig lidmaatschap van de vereniging. Leo van Beuningen, de secretaris, sprak lovende woorden tot de jubilarissen en overhandigde hen een welverdiende oorkonde. Cindy Kersten-Coenders spelde vervolgens de bijbehorende speldjes op. Het was een ontroerend moment voor beide jubilarissen en een blijk van waardering voor hun jarenlange toewijding aan de vereniging.

Cookieinstellingen