Bedankje voor scheiden groente-, fruit- en tuinafval

Foto: Beuningen

Elk jaar haalt Dar zo’n 40 miljoen kilo etensresten, groente-, fruit- en tuinafval (gft-afval) in de regio op. Goed gescheiden gft-afval gebruiken we als grondstof voor nieuwe producten zoals compost. Om u te bedanken voor het goed scheiden van uw gft-afval, geven we u daar graag iets voor terug.

Losse compost bij ARN op Landelijke Compostdag zaterdag 26 maart

Tijdens de Landelijke Compostdag op zaterdag 26 maart kunt u tussen 9.00 tot 13.00 uur bij ARN, Nieuwe Pieckelaan 1 in Weurt, losse compost halen. Komt u met een aanhangwagen of boedelbak? Let er dan wel op dat u de lading afdekt voordat u de openbare weg opgaat. U kunt natuurlijk ook zelf zakken, bakken of dozen meebrengen, om deze bij de ARN te vulen.

Gft, daar winnen we compost mee!

Vanaf maandag 28 maart liggen er weer compostzakken op de milieustraat van Dar en de gemeentewerf in Beuningen. Voor de compostzakken geldt maximaal 2 zakken per voertuig. Compost is alleen voor inwoners die afval naar de milieustraat brengen. Alleen de milieustraat en gemeentewerf bezoeken om compost te halen is niet mogelijk. Lees meer op www.dar.nl/compost.

Cookieinstellingen