Brand Weurt: Kinderen De Ruyterschool worden geëvacueerd

Foto:

WEURT, 29 oktober 2010 – BERICHT VAN DE GEMEENTE: De kinderen op de De Ruyterschool in Weurt worden per bus geëvacueerd naar de Tinnegieter in Beuningen. Ouders wordt gevraagd om binnen te blijven, u hoeft uw kind niet op te komen halen.Ouders/verzorgers kinderen De RuyterschoolWe begrijpen dat u graag in contact wil komen met uw kind. Als u zelf in Weurt woont, blijft het advies van de politie gelden: blijf binnen. Bevindt u zich buiten Weurt, dan kunt u eventueel naar het opvangcentrum De Tinnegieter in Beuningen komen.Het adres: Leigraaf 2.In alle gevallen kunt u met uw vragen terecht bij het publieks- nummer: 024-3292929. De meest recente informatie leest u via de website van de gemeente of op www.crisis.nl.
Peuterspeelzaal De GruthutDe kinderen die aanwezig waren in de peuterspeelzaal De Gruthut zijn daar even opgevangen, maar inmiddels zijn deze kinderen naar huis.
 
 
UPDATE 
Rond half vier was de grootste drukte bij Sporthal de Tinnegieter voorbij en waren de meeste kinderen weer vertrokken.Radio Gelderland interviewt wethouder Geert Hendriks.
De medewerkers van de gemeente evalueren nog even de dag
 
 
Eerdere berichtgeving:
Brand Weurt: gevolgen afvalinzameling Weurt WEURT, 29 oktober 2010 – Op vrijdag wordt normaal gesproken het afval opgehaald in Weurt. In verband met de grote brand in Weurt wordt het afval naar verwachting niet meer vandaag opgehaald, maar morgen…..>> Lees verder
 .Grote brand in Weurt: houd ramen en deuren gesloten WEURT, 29 oktober 2010 – Momenteel woedt er een grote brand in een vleeswarenfabriek in Weurt. De politie roept op om ramen en deuren gesloten te houden en niet naar buiten te gaan. Ook is er een publieksnummer ….>> Lees verder
 
 
Beelden van grote brand vleesfabriek Weurt WEURT, 29 oktober 2010 – Er is vrijdagochtend een zeer grote brand aan de Metaalweg in Weurt ontstaan bij vlees- verwerkingsbedrijf Henri van de Bilt. Vanwege de grote rookontwikkeling worden inwoners van Weurt via de sirenes ….>> Lees verder

WEURT, 29 oktober 2010 – BERICHT VAN DE GEMEENTE: De kinderen op de De Ruyterschool in Weurt worden per bus geëvacueerd naar de Tinnegieter in Beuningen. Ouders wordt gevraagd om binnen te blijven, u hoeft uw kind niet op te komen halen.

Ouders/verzorgers kinderen De Ruyterschool
We begrijpen dat u graag in contact wil komen met uw kind. Als u zelf in Weurt woont, blijft het advies van de politie gelden: blijf binnen. Bevindt u zich buiten Weurt, dan kunt u eventueel naar het opvangcentrum De Tinnegieter in Beuningen komen.
Het adres: Leigraaf 2.

In alle gevallen kunt u met uw vragen terecht bij het publieks- nummer: 024-3292929. De meest recente informatie leest u via de website van de gemeente of op www.crisis.nl.

Peuterspeelzaal De Gruthut
De kinderen die aanwezig waren in de peuterspeelzaal De Gruthut zijn daar even opgevangen, maar inmiddels zijn deze kinderen naar huis.

 


 

UPDATE 

Rond half vier was de grootste drukte bij Sporthal de Tinnegieter voorbij en waren de meeste kinderen weer vertrokken.

Radio Gelderland interviewt wethouder Geert Hendriks.

De medewerkers van de gemeente evalueren nog even de dag

 

 


Eerdere berichtgeving:

Brand Weurt: gevolgen afvalinzameling Weurt
WEURT, 29 oktober 2010 – Op vrijdag wordt normaal gesproken het afval opgehaald in Weurt. In verband met de grote brand in Weurt wordt het afval naar verwachting niet meer vandaag opgehaald, maar morgen…..
>> Lees verder

 .

Grote brand in Weurt: houd ramen en deuren gesloten
WEURT, 29 oktober 2010 – Momenteel woedt er een grote brand in een vleeswarenfabriek in Weurt. De politie roept op om ramen en deuren gesloten te houden en niet naar buiten te gaan. Ook is er een publieksnummer ….
>> Lees verder

 

 

Beelden van grote brand vleesfabriek Weurt
WEURT, 29 oktober 2010 – Er is vrijdagochtend een zeer grote brand aan de Metaalweg in Weurt ontstaan bij vlees- verwerkingsbedrijf Henri van de Bilt. Vanwege de grote rookontwikkeling worden inwoners van Weurt via de sirenes ….
>> Lees verder

Cookieinstellingen