Opsporing Verzocht: Zes tips na uitzendingen

Foto:

BEUNINGEN, 3 november 2010 – Naar aanleiding van de uitzendingen Opsporing Verzocht en Hart van Nederland over de overval in Beuningen op 5 juni zijn zes tips tot nu toe binnengekomen.Zaterdag 5 juni om 03:50 uur werd een 22-jarige vrouw aan de Kapershof in Beuningen gewekt door een overvaller. Hij wilde geld zien en liet haar dat in huis aanwijzen. Na forensisch onderzoek trof de politie afdrukken van drie verschillende schoenen en gaat daarom uit van (minstens) drie daders. Zij gingen er onder andere vandoor met geld, sieraden en een videocamera.TipsDe zes binnengekomen tips worden door het overvallenteam van de politie op dit moment onderzocht.
 
Lees ook: Aanwijzingen uit Opsporing Verzocht: DNA, capuchon en buddyring
 
 
 
 

BEUNINGEN, 3 november 2010 – Naar aanleiding van de uitzendingen Opsporing Verzocht en Hart van Nederland over de overval in Beuningen op 5 juni zijn zes tips tot nu toe binnengekomen.

Zaterdag 5 juni om 03:50 uur werd een 22-jarige vrouw aan de Kapershof in Beuningen gewekt door een overvaller. Hij wilde geld zien en liet haar dat in huis aanwijzen. Na forensisch onderzoek trof de politie afdrukken van drie verschillende schoenen en gaat daarom uit van (minstens) drie daders. Zij gingen er onder andere vandoor met geld, sieraden en een videocamera.

Tips
De zes binnengekomen tips worden door het overvallenteam van de politie op dit moment onderzocht.

 

Lees ook: Aanwijzingen uit Opsporing Verzocht: DNA, capuchon en buddyring

 

 

 

 

Cookieinstellingen