Grootste Mobiele Kroonluchter van Europa voor Aids Foundation Gala sir Elton John

Foto:

BEUNINGEN, 4 november 2010 – Op zaterdag 30 oktober was er in Londen een Gala dat georganiseerd werd door Elton John’s Aids Foundation en designed was door Jean Paul Gaultier. Het jaarlijkse winterbal -dat verdeeld was in een gala en cocktailparty- is door kroonluchterverhuur.nl ingericht met prachtige kristallen blikvangers.Tijdens het gala, waarbij sir Elton John zelf optrad, hing de Grootste Mobiele Kroonluchter van Europa boven de uitgenodigde wereldsterren. Speciaal voor deze gelegenheid is de kroonluchter van 6 meter(!) hoog met laser uitgelicht. De ruimte werd verder vormgegeven met een aantal Type-3 kroonluchters en 1 exemplaar van de unieke Type-4 kroonluchter. Kroonluchterverhuur.nl verzorgde zelf het transport en leverde een eigen technische crew mee.De indrukwekkende gastenlijst met namen als Bryan Adams, Elizabeth Hurley, Erin O’Connor, Professor Green en Sophie Ellis – Bexter alsmede de vormgever van het event -Jean Paul Gaultier- onderstrepen dat de kwaliteiten van de Nederlandse Kroonluchterverhuurder ook buiten de grens zijn opgevallen. De voorraad van het Nederlandse bedrijf telt intussen honderden kroonluchters die worden verhuurd in 10 Europese landen. Men kan bij het bedrijf terecht voor 1 kroonluchter of een veelvoud hiervan.Het evenement dat de naam meekreeg GREY GOOSE CHARACTER & COCKTAILS, THE ELTON JOHN AIDS FOUNDATION WINTER BALL, leverde £ 590.000 op voor de Aids Foundation.Eerder leverde de Beuningse kroonluchterspecialist kroonluchters voor het Koninkrijk Concert waar Koningin Beatrix, Prins Willem Alexander en Prinses Maxima te gast waren. Ook leverde Showlight Kroonluchters aan X-Factor.Meer informatie over kroonluchter huren is te vinden via kroonluchterverhuur.nl.
 
 

BEUNINGEN, 4 november 2010 – Op zaterdag 30 oktober was er in Londen een Gala dat georganiseerd werd door Elton John’s Aids Foundation en designed was door Jean Paul Gaultier. Het jaarlijkse winterbal -dat verdeeld was in een gala en cocktailparty- is door kroonluchterverhuur.nl ingericht met prachtige kristallen blikvangers.

Tijdens het gala, waarbij sir Elton John zelf optrad, hing de Grootste Mobiele Kroonluchter van Europa boven de uitgenodigde wereldsterren. Speciaal voor deze gelegenheid is de kroonluchter van 6 meter(!) hoog met laser uitgelicht. De ruimte werd verder vormgegeven met een aantal Type-3 kroonluchters en 1 exemplaar van de unieke Type-4 kroonluchter. Kroonluchterverhuur.nl verzorgde zelf het transport en leverde een eigen technische crew mee.

De indrukwekkende gastenlijst met namen als Bryan Adams, Elizabeth Hurley, Erin O’Connor, Professor Green en Sophie Ellis – Bexter alsmede de vormgever van het event -Jean Paul Gaultier- onderstrepen dat de kwaliteiten van de Nederlandse Kroonluchterverhuurder ook buiten de grens zijn opgevallen. De voorraad van het Nederlandse bedrijf telt intussen honderden kroonluchters die worden verhuurd in 10 Europese landen. Men kan bij het bedrijf terecht voor 1 kroonluchter of een veelvoud hiervan.

Het evenement dat de naam meekreeg GREY GOOSE CHARACTER & COCKTAILS, THE ELTON JOHN AIDS FOUNDATION WINTER BALL, leverde £ 590.000 op voor de Aids Foundation.

Eerder leverde de Beuningse kroonluchterspecialist kroonluchters voor het Koninkrijk Concert waar Koningin Beatrix, Prins Willem Alexander en Prinses Maxima te gast waren.
Ook leverde Showlight Kroonluchters aan X-Factor.
Meer informatie over kroonluchter huren is te vinden via
kroonluchterverhuur.nl.


Cookieinstellingen