Uitnodiging voor: Leuk! Voorlezen!

Foto:

BEUNINGEN, 16 november 2010 – Donderdag 18 en vrijdag 19 november organiseert het TOP-project in samenwerking met Peuterspeelzaal PINO, ROC Nijmegen, Brede Basisschool de Fontein en de Bibliotheek Beuningen twee voorleesochtenden voor kinderen van 2-6 jaar, ouders, opa ‘s, oma ’s en andere geïnteresseerden van jong en oud.De kinderen en ouders van de peuterspeelzaal PINO en de basisschoolkinderen van groep 1 en 2 zijn al uitgenodigd! Wie interesse heeft, is van harte uitgenodigd!Er wordt voorgelezen uit het mooie boek “Ik wil de maan” en de ouders krijgen praktische tips over verschillende manieren van voorlezen. Op donderdag gebeurt dat onder leiding van een docent van het ROC Nijmegen en op vrijdag door boekenschrijfster Betty Sluyzer.Na afloop van de bijeenkomst is er koffie en thee en hebben de Bibliotheek Beuningen en de Bruna-boekhandel Wito een informatiestand ingericht waarbij de ouders nuttige informatie en mooie kinderboeken kunnen bekijken.De voorleesochtenden zijn van 9:00-11:45 uur in de Brede School de Fontein aan de Koningstraat 5K in Beuningen.

BEUNINGEN, 16 november 2010 – Donderdag 18 en vrijdag 19 november organiseert het TOP-project in samenwerking met Peuterspeelzaal PINO, ROC Nijmegen, Brede Basisschool de Fontein en de Bibliotheek Beuningen twee voorleesochtenden voor kinderen van 2-6 jaar, ouders, opa ‘s, oma ’s en andere geïnteresseerden van jong en oud.

De kinderen en ouders van de peuterspeelzaal PINO en de basisschoolkinderen van groep 1 en 2 zijn al uitgenodigd! Wie interesse heeft, is van harte uitgenodigd!

Er wordt voorgelezen uit het mooie boek “Ik wil de maan” en de ouders krijgen praktische tips over verschillende manieren van voorlezen. Op donderdag gebeurt dat onder leiding van een docent van het ROC Nijmegen en op vrijdag door boekenschrijfster Betty Sluyzer.

Na afloop van de bijeenkomst is er koffie en thee en hebben de Bibliotheek Beuningen en de Bruna-boekhandel Wito een informatiestand ingericht waarbij de ouders nuttige informatie en mooie kinderboeken kunnen bekijken.

De voorleesochtenden zijn van 9:00-11:45 uur in de Brede School de Fontein aan de Koningstraat 5K in Beuningen.

 

 

 

Cookieinstellingen