ACTIE MARKT geopend in oude Bristol pand

Foto:

BEUNINGEN, 8 januari 2011 – In de laatste week van 2010 opende ACTIE MARKT haar deuren in het oude pand van Bristol.”We blijven minstens tot en met oktober hier zitten”, vertelt Robin Meijer. “Dit pand is van een projectontwikkelaar en staat op de lijst om gesloopt te worden ten behoeve van de nieuwbouw van zorgcentrum de Alde Steegh. Als die plannen uitgesteld worden dan blijven wij hier zo lang als het dan duurt zitten.”

BEUNINGEN, 8 januari 2011 – In de laatste week van 2010 opende ACTIE MARKT haar deuren in het oude pand van Bristol.

“We blijven minstens tot en met oktober hier zitten”, vertelt Robin Meijer. “Dit pand is van een projectontwikkelaar en staat op de lijst om gesloopt te worden ten behoeve van de nieuwbouw van zorgcentrum de Alde Steegh. Als die plannen uitgesteld worden dan blijven wij hier zo lang als het dan duurt zitten.”

 

Henk Meijer is de eigenaar van ACTIE MARKT. “Voorheen hadden we een pand in de Molenstraat in Nijmegen, het pand van de Zeeman waar je met de trap naar boven gaat. In Nijmegen hebben we de zaak verkocht. Die zaak is onder de naam Power Sale verdergegaan. Nu starten we een nieuwe ACTIE MARKT in Beuningen omdat dit echt een dorp is dat naar ons idee naar een dergelijke formule snakt. Druten en Dukenburg hebben een Action en daartussen is er niets terwijl er wel vraag is naar winkels met deze formule. Daar springen wij op in. Beuningen heeft voldoende inwoners in de eigen gemeente en net daarbuiten om er een succes van te maken. Het wordt hier druk, let maar op mijn woorden.”
Vader en zoon in de kersvers geopende ACTIE MARKT

Het assortiment is zo divers mogelijk waarbij ook getracht wordt om zoveel mogelijk merken of kwaliteitsartikelen te voeren zoals Brabantia, lederen stoelen of appelmoes van Jonker Fris. ACTIE MARKT heeft vooral partijen. Sommige producten zoals Coca Cola, Silan en snoepartikelen zijn vast in het assortiment maar van de kantoorartikelen zou het zomaar kunnen dat het morgen uitver- kocht is. Daar komt dan weer wat anders voor in de plaats. Op dit moment zijn we de winkel nog verder aan het aanvullen. Iedere dag komen er producten bij en met een twee weken verwachten we het door ons gewenste aanbod compleet te hebben.

ACTIE MARKT in dit pand is voor de eigenaar een test om te be- kijken of het hier goed loopt en of er daadwerkelijk vraag naar is in Beuningen. “Als het goed loopt dan gaan we als dit pand gesloopt wordt, over naar een ander pand om daar gewoon verder te gaan”, zegt Robin.

Henk Meijer vermeldt graag dat het bedrijf ook een leerbedrijf gaat worden. “We hebben volgende week nog een bespreking en gaan in samenwerking met Jobstap, Tandem en Pluryn mensen opleiden. Deze week hebben we al een leerling hier begeleid en dat ging heel goed.”

 

Openingstijden:
Dinsdag t/m zaterdag 10.00 – 17.00 uur


Jobstap is een groeiende organisatie die mensen met een arbeidsbeperking ondersteunt op het gebied van re-integratie en Jobcoaching.

Tandem biedt ondersteuning aan mensen om ze volwaardig mee te laten draaien in de samenleving. Tandem kan gezien worden als de Nijmeegse versie van onze Stichting Perspectief.

Pluryn ondersteunt mensen met een handicap bij wonen, werken, leren en vrije tijd. Haar doel is om mensen binnen hun mogelijkheden zo zelfstandig mogelijk te maken. Pluryn is gespecialiseerd in de ondersteuning van licht verstandelijk gehandicapte kinderen, jongeren en jongvolwassenen met leer-, ontwikkelings- en gedragsproblemen.

 

 

 

 

Cookieinstellingen