Kinderboerderij Beuningen viert Pasen

BEUNINGEN, 19 april 2011 – Op zondag 24 april organiseert Kinderboerderij Beuningen weer haar jaarlijkse Paasactiviteit. Die dag zal een echte Paashaas eieren verstoppen rond de kinderboerderij die de jeugdige bezoekers dan mogen zoeken.De gevonden eieren kunnen ingeruild worden tegen heerlijke chocolade-eieren. Ook worden twee zilveren eieren verstopt. De vinder van deze eieren krijgt een mooie beloning!

BEUNINGEN, 19 april 2011 – Op zondag 24 april organiseert Kinderboerderij Beuningen weer haar jaarlijkse Paasactiviteit. Die dag zal een echte Paashaas eieren verstoppen rond de kinderboerderij die de jeugdige bezoekers dan mogen zoeken.

De gevonden eieren kunnen ingeruild worden tegen heerlijke chocolade-eieren. Ook worden twee zilveren eieren verstopt. De vinder van deze eieren krijgt een mooie beloning!

 

Je kunt die dag ook geschminkt worden en er zijn die dag ook lammetjes en kuikentjes om een echt Paasgevoel te krijgen.

 

Meedoen is gratis. We starten om 14.00 uur precies met zoeken naar de verstopte eieren. Kom dus op tijd!

 

Email: [email protected] of tel.: 06-42222700

Alle kinderen tot 12 jaar en hun ouders, opa’s en oma’s zijn van harte welkom!

 

Tip: voor de gezelligheid en het slagen van de activiteit hopen we dat ouders en kinderen bij de paasactiviteit tussen 13.00 en 14.00 uur de omgeving van de kinderboerderij zoveel mogelijk mijden. De paashaas gaat dan zijn eieren verstoppen. Zodoende is het spannender en leuker voor een ieder om vanaf 14.00 uur eieren te zoeken!

 

 

Cookieinstellingen