Afsluiting verkeersbrug Wolfsbossingel: 14, 15 en 16 juni

BEUNINGEN, 8 juni 2011 – Voor het aanbrengen van een deklaag is het nodig de verkeersbrug in de Wolfsbossingel bij Waterdorp in Beuningen af te sluiten voor alle verkeer inclusief voetgangers.De werkzaamheden duren drie werkdagen, van 14 tot en met 16 juni. Afhankelijk van de weersomstandigheden kan de uitvoering later plaatsvinden. Lokaal verkeer kan omrijden via de Lagunesingel.Meest actuele informatie over wegwerkzaamheden leest u op de website van de gemeente http://www.beuningen.nl > Actueel > Werk in uitvoering.

BEUNINGEN, 8 juni 2011 – Voor het aanbrengen van een deklaag is het nodig de verkeersbrug in de Wolfsbossingel bij Waterdorp in Beuningen af te sluiten voor alle verkeer inclusief voetgangers.

De werkzaamheden duren drie werkdagen, van 14 tot en met 16 juni. Afhankelijk van de weersomstandigheden kan de uitvoering later plaatsvinden. Lokaal verkeer kan omrijden via de Lagunesingel.

Meest actuele informatie over wegwerkzaamheden leest u op de website van de gemeente http://www.beuningen.nl > Actueel > Werk in uitvoering.

 

 

Cookieinstellingen