26 juni Kunstmarkt Ewijk

Foto:

EWIJK, 8 juni 2011 – De kunstmarkt in Ewijk is een traditie waar nog steeds groei in zit.Dit jaar worden ruim 50 kramen door kunstenaars gebruikt om zich te presenteren met hun werk.Deze gezellige Kunstmarkt vindt plaats op zondag 26 juni van 11.00 uur tot 17.00 uur in de mooie tuin tegenover verpleeghuis Waelwick.Mensen komen zelfs speciaal naar Ewijk omdat Kunstmarkt Ewijk zo’n goede naam heeft bij zowel de kunstenaars als het publiek. Elk jaar worden de bezoekers weer verrast met mooie dingen.Er zijn vele kunstuitingen te zien, van schilderkunst tot textielkunst en van keramiek tot beeldhouwwerk, maar ook sieraden zullen zeker niet ontbreken. Door verschillende deelnemers worden demonstraties gegeven.Er wordt niet alleen tentoongesteld, maar ook verkocht. Toch is de bedoeling van de kunstenaars vaak om juist het publiek kennis te laten maken met hun werk. Ze komen niet alleen uit onze regio, maar ook uit andere delen van Nederland.In de tuin zijn gezellige zitjes gemaakt waar het publiek kan genieten van een hapje en drankje. Muziek zal deze keer wederom niet ontbreken. Zanggroep Splinter uit Beuningen, met pianiste Anjo Hogendoorn, zal om 11.00 uur de Kunstmarkt openen met populaire nummers en tussen 12.00 en 13.00 uur kunt u genieten van bekende en minder bekende popsongs, gezongen door Carla Cobussen. Met haar prachtige stem weet zij de toehoorders zeker te boeien. Carla wordt op de piano begeleid door Nico Adriaens. Ook zal dixielandformatie t’ JAZZEZZ weer van de partij zijn.Voor de kinderen zijn er speciale activiteiten zoals aquarelleren, tekenen, schilderen en er is een ijscokar en een poffertjeskraam.Dus kom naar deze unieke happening op een unieke plek, het is zeker een bezoekje waard en de entree is gratis.De kunstmarkt wordt georganiseerd door stichting “Vrienden van Waelwick” in samenwerking met de kunstcommissie. Op de website www.vriendenvanwaelwick.nl  kunt u zien wie en welke deelnemers u deze dag allemaal kunt verwachten.

EWIJK, 8 juni 2011 – De kunstmarkt in Ewijk is een traditie waar nog steeds groei in zit.

Dit jaar worden ruim 50 kramen door kunstenaars gebruikt om zich te presenteren met hun werk.

Deze gezellige Kunstmarkt vindt plaats op zondag 26 juni van 11.00 uur tot 17.00 uur in de mooie tuin tegenover verpleeghuis Waelwick.

Mensen komen zelfs speciaal naar Ewijk omdat Kunstmarkt Ewijk zo’n goede naam heeft bij zowel de kunstenaars als het publiek. Elk jaar worden de bezoekers weer verrast met mooie dingen.

Er zijn vele kunstuitingen te zien, van schilderkunst tot textielkunst en van keramiek tot beeldhouwwerk, maar ook sieraden zullen zeker niet ontbreken. Door verschillende deelnemers worden demonstraties gegeven.

Er wordt niet alleen tentoongesteld, maar ook verkocht. Toch is de bedoeling van de kunstenaars vaak om juist het publiek kennis te laten maken met hun werk. Ze komen niet alleen uit onze regio, maar ook uit andere delen van Nederland.

In de tuin zijn gezellige zitjes gemaakt waar het publiek kan genieten van een hapje en drankje. Muziek zal deze keer wederom niet ontbreken. Zanggroep Splinter uit Beuningen, met pianiste Anjo Hogendoorn, zal om 11.00 uur de Kunstmarkt openen met populaire nummers en tussen 12.00 en 13.00 uur kunt u genieten van bekende en minder bekende popsongs, gezongen door Carla Cobussen. Met haar prachtige stem weet zij de toehoorders zeker te boeien. Carla wordt op de piano begeleid door Nico Adriaens. Ook zal dixielandformatie t’ JAZZEZZ weer van de partij zijn.

Voor de kinderen zijn er speciale activiteiten zoals aquarelleren, tekenen, schilderen en er is een ijscokar en een poffertjeskraam.

Dus kom naar deze unieke happening op een unieke plek, het is zeker een bezoekje waard en de entree is gratis.

De kunstmarkt wordt georganiseerd door stichting “Vrienden van Waelwick” in samenwerking met de kunstcommissie. Op de website www.vriendenvanwaelwick.nl  kunt u zien wie en welke deelnemers u deze dag allemaal kunt verwachten.

 

Cookieinstellingen