Expositie Trudy van Schaijk in Molenhuis

Foto:

BEUNINGEN, 28 oktober 2011 – De expositie is van Trudy van Schaijk. Zij is geboren te Bemmel (Betuwe) en woont sinds 1981 in Beuningen.

BEUNINGEN, 28 oktober 2011 – De expositie is van Trudy van Schaijk. Zij is geboren te Bemmel (Betuwe) en woont sinds 1981 in Beuningen.

Sinds 1999 is zij aan het schilderen, zij is de uitdaging aan gegaan om iets te maken voor hun nieuwe huis. Gehuwd en met twee studerende dochters is zij altijd al creatief bezig geweest, de laatste jaren vooral in de schilderkunst. Ze is in een klein schilderclubje begonnen, daarna heeft zij haarzelf verder ontwikkeld.

Haar werkk is vooral abstract. Zij laat zich vaak beïnvloeden door lijnenspel/architectuur, maar werkt ook graag vrij. Schildert vaak in grijs/naturelle tinten, die geven rust. In het voorjaar gebruik zij weer graag felle kleuren. Er zijn geen titels zodat de kijker zelf zijn fantasie kan gebruiken. Soms schildert zij drie en vierluiken.

 

Het materiaal wat Trudy gebruikt is: Acryl verf, diversen materialen zoals pasta, gel, zand, stofjes, papier. Zij brengt dan diversen lagen aan, dikke lagen dus, afwisselend met dunne lagen(glaceren), met kwast en paletmes.

 

Ook gaat zij vrijblijvend met de schilderijen naar bedrijven of bij de mensen thuis zodat ze het ter plaatse kunnen bekijken voor dat ze tot de koop overgaan.

 

De expositie is tot 12 december te bezichtigen.
Lokatie: Molenhuis, Molenstraat 54 in Beuningen.
Openingstijden: Tijdens kantoortijden en op maandagavond van 19.00 tot 21.00 uur.

Cookieinstellingen