Fab uit Winssen in de finale voor titel Miss Gelderland

Foto:

WINSSEN, 3 mei 2012 – De 19-jarige Fabienne Willemsen uit Winssen is gecast voor de finale van de Miss Gelderland verkiezing 2012.Tijdens twee castingdagen op 4 en 17 maart zijn de finalisten geselecteerd. Op vrijdag 18 mei 2012 zal de nieuwe miss Gelderland worden gekozen in Theater en Congrescentrum Hanzehof te Zutphen. De nieuwe miss Gelderland zal onze provincie vertegenwoordigen tijdens de finale van Miss Nederland.Fabienne werd tijdens de castingdag op 4 maart in cafe van Buren in Nijmegen geselecteerd. Nijmegen.nieuws.nl maakte daar opnames en Fabienne is op 1:19 eventjes aan het woord.Kaarten voor de finale zijn te bestellen op missgelderland.nl.

WINSSEN, 3 mei 2012 – De 19-jarige Fabienne Willemsen uit Winssen is gecast voor de finale van de Miss Gelderland verkiezing 2012.

Tijdens twee castingdagen op 4 en 17 maart zijn de finalisten geselecteerd. Op vrijdag 18 mei 2012 zal de nieuwe miss Gelderland worden gekozen in Theater en Congrescentrum Hanzehof te Zutphen. De nieuwe miss Gelderland zal onze provincie vertegenwoordigen tijdens de finale van Miss Nederland.

Fabienne werd tijdens de castingdag op 4 maart in cafe van Buren in Nijmegen geselecteerd. Nijmegen.nieuws.nl maakte daar opnames en Fabienne is op 1:19 eventjes aan het woord.

Kaarten voor de finale zijn te bestellen op missgelderland.nl.

 



Cookieinstellingen