Naast theater ook dans, circus- en jongleerlessen bij GLiMM

Foto:

BEUNINGEN, 2 januari 2013 – GLiMM Theaterschool gaat uitbreiden! Na de kerstvakantie start de GLiMM Theaterschool met twee nieuwe cursussen. Het huidige aanbod wordt uitgebreid met een dansgroep en met circus- en jongleerlessen.DANSGROEPDe dansgroep is bedoeld voor jongeren en kinderen vanaf 12 jaar en zal vrijdag 11 januari 2013 starten en doorgaan tot het einde van het seizoen. De lessen zijn op vrijdagavond van 18:00 tot 19:00 uur in Brede School de Fontein in Beuningen. De dansstijl is hip-hop (lyrical), maar ook andere stijlen zullen aan bod komen. Elke les werk je met de andere dansers aan een deel van de dans op leuke muziek en hippe mixen. Ook mag je zelf meedenken over de muziek en hoe de dans eruit moet komen te zien. Aan het einde van het jaar heb je een verschillende dansen geleerd en geef je een spectaculair optreden tijdens het uitvoeringsweekend van de GLiMM Theaterschool! De kosten voor deze dansgroep zijn € 115,00 per persoon. Meer informatie of aanmelden? Kijk op de website: glimmtheaterschool.nl.CIRCUSLESOp vrijdagmiddag kunnen kinderen tussen de 8 en 13 jaar circuslessen volgen. Het gaat om tien lessen waarin kinderen leren jongleren, goochelen en acrobatieken. Ook het performen en je act presenteren voor publiek komt aan bod. De lessen worden gegeven op vrijdagmiddag van 17:00 tot 18:00 uur in Brede School de Fontein in Beuningen. De lessen starten op vrijdag 11 januari 2013 en worden 10 weken later afgesloten met een presentatieles voor alle ouders en andere belangstellenden op vrijdag 22 maart 2012. De kosten voor deze cursus zijn € 85,00 per persoon inclusief materiaal. Meer informatie of aanmelden? Kijk op onze website: glimmtheaterschool.nl.De GLiMM Theaterschool in Beuningen geeft theaterlessen met naast spel, ook zang en dans. Iedere vrijdagavond repeteren de theatergroepen onder leiding van hun regisseur. Aanmelden voor de theaterlessen van seizoen 2013-2014 kan nu al! Kijk op voor meer informatie op onze website!

BEUNINGEN, 2 januari 2013 – GLiMM Theaterschool gaat uitbreiden! Na de kerstvakantie start de GLiMM Theaterschool met twee nieuwe cursussen.

Het huidige aanbod wordt uitgebreid met een dansgroep en met circus- en jongleerlessen.

DANSGROEP
De dansgroep is bedoeld voor jongeren en kinderen vanaf 12 jaar en zal vrijdag 11 januari 2013 starten en doorgaan tot het einde van het seizoen. De lessen zijn op vrijdagavond van 18:00 tot 19:00 uur in Brede School de Fontein in Beuningen. De dansstijl is hip-hop (lyrical), maar ook andere stijlen zullen aan bod komen. Elke les werk je met de andere dansers aan een deel van de dans op leuke muziek en hippe mixen.

Ook mag je zelf meedenken over de muziek en hoe de dans eruit moet komen te zien. Aan het einde van het jaar heb je een verschillende dansen geleerd en geef je een spectaculair optreden tijdens het uitvoeringsweekend van de GLiMM Theaterschool! De kosten voor deze dansgroep zijn € 115,00 per persoon. Meer informatie of aanmelden? Kijk op de website: glimmtheaterschool.nl.

CIRCUSLES
Op vrijdagmiddag kunnen kinderen tussen de 8 en 13 jaar circuslessen volgen. Het gaat om tien lessen waarin kinderen leren jongleren, goochelen en acrobatieken. Ook het performen en je act presenteren voor publiek komt aan bod. De lessen worden gegeven op vrijdagmiddag van 17:00 tot 18:00 uur in Brede School de Fontein in Beuningen. De lessen starten op vrijdag 11 januari 2013 en worden 10 weken later afgesloten met een presentatieles voor alle ouders en andere belangstellenden op vrijdag 22 maart 2012. De kosten voor deze cursus zijn € 85,00 per persoon inclusief materiaal. Meer informatie of aanmelden? Kijk op onze website: glimmtheaterschool.nl.

De GLiMM Theaterschool in Beuningen geeft theaterlessen met naast spel, ook zang en dans. Iedere vrijdagavond repeteren de theatergroepen onder leiding van hun regisseur. Aanmelden voor de theaterlessen van seizoen 2013-2014 kan nu al! Kijk op voor meer informatie op onze website!

Cookieinstellingen