De gemeente Beuningen verlengt contracten leerlingenvervoer

Foto:

GEMEENTE, 18 januari 2013 – De gemeente Beuningen heeft samen met de gemeenten Nijmegen en Wijchen in 2010 contracten afgesloten voor het leerlingenvervoer. Deze contracten zijn na een Europese aanbesteding, met drie vervoerders aangegaan en lopen tot 1 augustus 2013. De gemeente en ouders zijn tevreden op de wijze waarop het vervoer wordt uitgevoerd. Dit is reden voor de gemeente om het contract met één jaar te verlengen.Ook Nijmegen en Wijchen hebben besloten het bestaande contract te verlengen. Het voordeel van verlengen is dat er niet opnieuw een Europese aanbesteding plaats hoeft te vinden. Daarnaast komt er begin 2014 een aanpassing van de wetgeving waarbij in het kader van Passend Onderwijs, het leerlingenvervoer wordt beperkt. In de nieuwe aanbestedingsronde (eind 2013, begin 2014) kunnen deze wijzigingen worden meegenomen.

GEMEENTE, 18 januari 2013 – De gemeente Beuningen heeft samen met de gemeenten Nijmegen en Wijchen in 2010 contracten afgesloten voor het leerlingenvervoer.

Deze contracten zijn na een Europese aanbesteding, met drie vervoerders aangegaan en lopen tot 1 augustus 2013. De gemeente en ouders zijn tevreden op de wijze waarop het vervoer wordt uitgevoerd. Dit is reden voor de gemeente om het contract met één jaar te verlengen.

Ook Nijmegen en Wijchen hebben besloten het bestaande contract te verlengen. Het voordeel van verlengen is dat er niet opnieuw een Europese aanbesteding plaats hoeft te vinden. Daarnaast komt er begin 2014 een aanpassing van de wetgeving waarbij in het kader van Passend Onderwijs, het leerlingenvervoer wordt beperkt. In de nieuwe aanbestedingsronde (eind 2013, begin 2014) kunnen deze wijzigingen worden meegenomen.

 



Cookieinstellingen