Spreekuur Gezonde Leefstijl

Foto:

BEUNINGEN, 18 januari 2013 – Bent u 50-plusser en vraagt u zich wel eens af hoe uw gezondheid ervoor staat? Bezoek dan het spreekuur ‘Gezonde Leefstijl’.

BEUNINGEN, 18 januari 2013 – Bent u 50-plusser en vraagt u zich wel eens af hoe uw gezondheid ervoor staat? Bezoek dan het spreekuur ‘Gezonde Leefstijl‘.

Preventie – het voorkomen van klachten – is een belangrijk aandachtspunt voor nu en in de toekomst. Om die reden herstart Stichting Perspectief op 5 februari het consultatie voor ouderen met het spreekuur ‘Gezonde Leefstijl’. Het spreekuur vindt iedere dinsdagmiddag plaats tussen 13.30 en 16.30 uur in de vier kernen van onze gemeente. Een bezoek aan het spreekuur is gratis en neemt ongeveer een uur in beslag. U hebt een gesprek met de verpleegkundige en de welzijnsadviseur.

Afspraak
Het spreekuur is alleen op afspraak te bezoeken. Voor een afspraak kunt u elke werkdag tussen 9.00 en 17.00 uur bellen met Stichting Perspectief, tel. (024) 6750939. U kunt ook een mailtje sturen naar [email protected]. Een medewerker van Perspectief neemt dan contact met u op om een afspraak te maken.

Bron: gemeentelijke website beuningen.nl

Cookieinstellingen