Opening Theaterseizoen 2013-2014

Foto:

Het theaterseizoen dat loopt van september tot en met april gaat weer van start. Theater de Molen in Beuningen brengt ook dit jaar een gevarieerd programma voor jong en oud op de planken. Met bijzondere artiesten en mooie voorstellingenEen gezellig avondje uit in theater de Molen. Op de website theaterdemolen.nl staat het hele programma met links naar de site en/of filmpjes van de artiesten die in het programma zijn opgenomen.

‘Verboden voor ouders’
Het duo Jochem van Gelder en Ron Bons starten het seizoen met ‘Verboden voor ouders!’ Een voorstelling voor kinderen vanaf 6 jaar. Maar, als de ouders er niet bij mogen zijn, wie moet er dan met de kinderen naar het theater? Juist ja, opa’s en oma’s!

Reserveren
Via de website theaterdemolen.nl kunt u direct uw kaarten reserveren en betalen. U ontvangt een bevestiging via uw mailadres, deze dient u mee te nemen op de dag van de voorstelling. Reserveren van kaarten is ook mogelijk via het bestelformulier en eenmalige machtiging. Dit formulier is te downloaden via de website of aan te vragen via telefoonnummer 024 6774160. Er liggen tevens bestelformulieren bij theater de Molen voor u klaar! Eenmaal gekochte kaarten worden niet meer teruggenomen.

theater-de-molen-programma