Carnaval voor jong en oud vier je in Beuningen

Foto:

Eind februari is het weer zover want op donderdag 27 februari barst het carnaval bij de Plekkers alweer los! Sportcafé de Tinnegieter zal weer omgebouwd worden tot feestpaleis waar voor jong en oud van alles georganiseerd gaat worden.Op de donderdagavond het zogenaamde Grand Gala du Carnaval, een leuk programma, met tonpraters, artiesten van eigen bodem en de Gebroeders Rossig. Gratis entree speciaal voor de oudere jeugd vanaf 30 jaar!

Zaterdagavond tijdens het openingsbal is het de Plekkers gelukt om wederom de topband Noah vast te leggen. vorig jaar wisten zij met hun muziek het Plekkerspaleis op de grondvesten te laten trillen. De entreeprijs is slechts €7,50 in de voorverkoop en Frans Duijts zal op de zaterdagavond ook een optreden verzorgen. Dit mag je dus niet missen!

Op zondag 2 maart organiseert carnavalsvereniging De Plekkers weer een grote carnavalsoptocht door Eikelenburg (Beuningen). Wilt U op een of andere wijze deelnemen aan deze grandioze optocht, dan kunt u zich tot en met maandag 24 februari 2014 aanmelden.

U kunt zich inschrijven in een van de volgende categorieën;
– jeugd t/m 10 jaar,
– jeugd t/m 14 jaar, individuele (max. 3 pers.),
– kleine loopgroepen (meer dan 3 pers. tot max. 8 pers.),
– grote loopgroepen (meer dan 8 pers.) en wagens.

Voor het aanmelden kunt u contact opnemen met Marc of Joke van Velp, tel. 024-6775663.

De maandagmorgen staat in het teken van de allerjongsten met DJ Servé gaan zij voorop in de polonaise. Verder het alom bekende maandagmiddag matinee en ’s avonds carnaval vieren op de camping, het thema dit jaar van de carnaval, met een optreden van The Fiasco Brothers en onze huis DJ Servé. Alle carnavalisten in campingtenue naar het Plekkerspaleis!

Kaarten goedkoper in voorverkoop
Ook voor de maandag zijn de kaarten in de voorverkoop vanaf 5 februari verkrijgbaar voor €5,00. Voorverkoopadressen; Primera Beuningen en Sportcafé de Tinnegieter.
Kaartverkoop is tevens mogelijk aan de kassa van het Plekkerspaleis, voor de zaterdagavond betaal je dan €10,= per stuk en voor de maandagavond €7,50, dus pak je voordeel en koop nu alvast je kaarten bij onze voorverkoopadressen in Beuningen.
Wees er snel bij want op is op.

Traditiegetrouw vind op de dinsdag de Boerenbruiloft plaats. Een geweldige carnavalsdag waarop dit jaar Karel en Trudie Kling in de onecht zullen worden verbonden. Aansluitend sluiten we carnaval 2014 af met muziek van DJ Servé en een optreden van rasmuzikant Manfred op zijn accordeon.

Kortom een vol programma met voor ieder wat wils, wij ontmoeten u dan ook graag tijdens de dolle carnavalsdagen in ons Plekkerspaleis.

Carnavalsvereniging De Plekkers zal zich houden aan de nieuwe drank en horecawet.
Een geldig legitimatiebewijs is dan ook verplicht en zal op verzoek getoond moeten worden! Bij de toegang zullen polsbandjes worden verstrekt, aan bezoekers onder de 18 jaar zal geen alcohol worden verkocht.

Volg ons via Facebook en Twitter en voor de laatste carnavalsinformatie kijk op: www.cvdeplekkersbeuningen.nl.

carnaval-plekkers

Cookieinstellingen