Sinterklaas in het donker aangekomen, tiralalali…

Vrijdagavond half zeven heeft de sint Beuningen aangedaan. Een grote menigte kinderen stond met hun lampionnen de goedheiligman op te wachten op het Thorbeckeplein. IJssalon Lilly`s deelde iets lekkers uit aan alle kinderen met een lampion en gastheer Ron Bons wist de kelen weer los te krijgen door de alom bekende sinterklaasliedjes te zingen. 

De Sint en zijn pieten, die onder begeleiding van Kunst en Volharding in zijn koets aankwamen en de nodige kinderhartjes sneller lieten slaan, werden bij ontvangst luid toegezongen. Na de onofficiële ontvangst, is in een heuse lampionnen parade de sint via een toer door het centrum in de gereed staande podiumwagen geklommen. Daar werd sinterklaas nog eens officieel welkom geheten door burgemeester Carol van Eert.. 
De aanwezige muzikanten van Kunst en Volharding wisten de sint ook hier te verrassen met hun mooie muziek en er werd tijd genomen om enkele kinderen op het podium te vragen. Ter afsluiting wisten de dansende dames de sint en het publiek ook goed te vermaken. Bij de oliebollenkraam konden de kinderen een gratis oliebol krijgen en heeft de sint zijn intrek genomen in zijn slaapkamer op het Julianaplein.
Dit bericht is een Facebook-hoogtepunt 
(meer dan 1.000 bereikte personen op FB)
Met lampion of vlaggetjes van de hoofdsponsor achter de sint aan
fgzvfaf724u6ixktf03ke2ixn
Een volle, wat zeg ik, stampvolle Julianaplein
b2g62t8pbw1sylaamx4go6me2
En deze pieten staan er weer vrolijk op, drukke dagen voor de boeg pieten!
xzooezhy6vp6w8ywvm0p5q52z
Jumbo Beuningen, hoofdsponsor van de sinterklaasactiviteiten
udd90h212pt13z2b4ce7bth0l
Tot en met 4 december zijn de sint en zijn pieten regelmatig aanwezig in de slaapkamer en in het centrum van Beuningen. Zie hiervoor de agenda.   >>  Meer foto’s
Cookieinstellingen