Voor als er iets te vieren is naar Limburgia Beuningen

Foto: Photop.nl
Een vol jaar lang heeft Limburgia Beuningen iedere week een vlaai beschikbaar gesteld. Tweeënvijftig vlaaien hebben middels een deel en like actie een heerlijk moment gebracht in de gezinnen. Onze dank aan Limburgia Beuningen, voor iedere gelegenheid een passende vlaai.
“Het was ontzettend leuk om te doen”,  zegt Theo Engelen van Limburgia Beuningen. “Men is altijd wel blij met een prijs maar sommigen waren zo spontaan en kwamen zo enthousiast binnen, alsof ze een grote prijs van de staatsloterij gewonnen hadden! Wij hebben er enorm veel plezier aan beleefd.”
Beuningen Nieuws bedankt nog eens via deze weg Theo voor de prettige samenwerking waarmee iedere week een lezer een heerlijke gratis vlaai kon halen. Ook alle lezers die het hele jaar de berichten gedeeld en geliked hebben willen we daarvoor bedanken. Het waren er veel meer dan deze tweeënvijftig vlaaien die weggegeven konden worden maar op Facebook zagen we telkens weer hartelijke felicitaties richting de winnaar. Vaak ook gevolgd door uitnodigingen om mee te komen helpen met het opeten van de vlaai.
Gewonnen of niet, bij Limburgia kunt u altijd terecht voor een uitgebreid assortiment taarten, vlaaien en gebak specialiteiten. Met 80 verschillende vlaaien zit uw smaak er zeker bij!
Koffie corner
Vlaaien om intens van te genieten maar Limburgia Beuningen heeft ook een koffiecorner In de sfeervolle winkel waar u kunt genieten van verschillende koffie specialiteiten van Mocca d’ Or,  al dan niet met een heerlijke Limburgse vlaaipunt erbij.
Chocolade en bonbons
Bent u op zoek naar een leuk cadeautje of wilt u zichzelf eens lekker verwennen, neem dan eens een kijkje in de mooi gevulde bonbonvitrine. De handgemaakte Belgische pralinés zijn een lust voor het oog. Leuk om te geven en te krijgen!
Cookieinstellingen