Kom bij de komkommer in de kas kijken

Foto: Sharon Willems

Sinds 1 januari 2014 verzorgt Hedy Willems uit Ewijk rondleidingen in hun komkommer kas. Ook geeft zij diverse workshops voor groepen vanaf 15 personen. “Vanaf half februari begint ons seizoen en hangt onze kas weer vol met verse Nederlandse komkommers”, vertelt Hedy als rasechte ambassadeur van de komkommers. “Heel erg mooi om te zien!”

“Nieuw is dat we nu niet alleen voor groepen maar ook voor individuelen rondleidingen gaan geven op de zaterdagmiddagen van 15.00 uur tot 16.00 uur. De eerste rondleiding staat gepland op zaterdag 21 februari 2015. Duur: ca. 1 uur. Prijs 9,95 per persoon, inclusief koffie met iets lekkers.”

“Mijn leven, mijn gezondheid”
Het bedrijf van de familie Willems is het 1ste kwartaal van 2015 te zien in het programma “Mijn leven, mijn gezondheid” op RTL4.

“Helemaal trots zijn we op onze volgende activiteit: ontspanningssessie op de dinsdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur. Iedereen heeft het steeds drukker. Er wordt steeds meer van ons verwacht. Wat is er dan heerlijker om er even helemaal tussenuit te zijn. Relaxen tussen het gewas vol met komkommers. In de kas vindt de fotosynthese van de plant plaats. Hierbij geeft de plant zuurstof af. Hierdoor ontstaat een zeer ontspannen en gezonde atmosfeer. Het is dan vooral in de vroege avond zeer rustgevend. Puur genieten!”

De ontspanningssessie omvat het volgende:
– komkommermasker (dit wordt opgedaan voordat we de kas in gaan)
– een half uur ontspannen in een warme kas met een heerlijke kop komkommerthee
(komkommerthee geeft een energie-boost)
– afhalen masker
– voldaan en energievol weer naar huis

De eerste sessie staat gepland op dinsdag 24 februari 2015.
Duur: 1 uur. Prijs € 17,50 per persoon.

Aanmelden kan via: [email protected]

www.facebook.com/komkommers
www.boekkomkommers.nl

Het boek Komkommers is nog steeds verkrijgbaar.

35 heerlijke komkommergerechten afgewisseld met mooie foto’s over de komkommerteelt. Eenvoudig te maken, groot resultaat. Prijs van het boek € 9,95.

Cookieinstellingen