Muziekvereniging Kunst en Volharding organiseert ‘Fanfariatie’

Foto: .

Muziekvereniging Kunst en Volharding bestaat 80 jaar en daarom staat er op zaterdag 14 maart een jubileumconcert gepland m.m.v. de Zwolse zangeres Carmen Hovestad en koor Pur Sang uit Wijchen.

Al meer dan een jaar wordt er door Kunst en Volharding hard gewerkt om dit jubileumconcert tot een groot succes te maken. Herinnert u zich het volledig uitverkochte muziekfestijn in 2012 nog? Nu is het de beurt aan FANFARIATIE. Het concert doet haar ondertitel ‘gevarieerd amusement’ eer aan met onder andere muziek van Soldaat van Oranje tot aan het hedendaagse Blurred Lines. Kunst en Volharding zal zangeres Carmen met enkele nummers begeleiden. Ook het koor Pur Sang zal een aantal succesnummers ten gehore brengen.

In de pauze zal er een verloting worden gehouden.

Komt dat horen!
Fanfariatie wordt gehouden op zaterdag 14 maart om 20.00 uur in Sociaal Cultureel Centrum de Lèghe Polder, Schoolstraat 16 in Beuningen. De zaal is om 19.30 uur open. Toegang € 7,50 (incl. garderobe). Kaarten zijn te bestellen via de website www.kenvbeuningen.nl of in de voorverkoop bij Primera Beuningen en zaterdag 14 maart aan de kassa in de Lèghe Polder.

Cookieinstellingen