Feestelijke open dag Speijers Sports

BEUNINGEN, 24-08-2016 – Zondag 28 augustus opent sportschool Speijers Sports haar deuren voor iedereen die een kijkje wil komen nemen in het nieuwe sportcentrum op het Aalsterveld 70a in Beuningen.

Om 12:59 uur begint de feestelijke open dag. Vanaf dan staat het programma vol met demonstraties van groepslessen, rondleidingen door de fitnesszaal, informatie over (small group) personal training, een BBQ, luchtkussens, live muziek en nog veel meer entertainment voor jong en oud.

Officiële opening

Op zondag 28 augustus verwelkomt Speijers Sports iedereen die nieuwsgierig is naar het nieuwe pand. Om 12:59 uur is de officiële opening, gepresenteerd door Ron Bons. Om er een feestelijke dag van te maken, zorgt Go4Fun voor springkussens voor de jongste leden en DJ’s Skitzofrenix en Forrest Funk zorgen samen met zangeres Kim Sera voor live muziek. Daarnaast zijn er demonstraties te zien van alle groepstrainingen waaronder Yoga, Rebel Fit en Rebel Boxing.

Weinig overlast sporters

Zaterdag 13 augustus was al de laatste dag in het oude witte pand van Speijers Sports op het Asdonckterrein. De sporters konden zondag 14 augustus direct aan de slag in het nieuwe gebouw. “In mei zijn we begonnen met verbouwen, terwijl het oude pand nog gewoon open was. Hierdoor hoefden we geen enkele dag onze deuren te sluiten.

We wilden dat onze sporters er zo weinig mogelijk last van zouden hebben,” aldus eigenaar Remo Speijers. “We hebben keihard en nachtenlang doorgewerkt om het op tijd af te krijgen en kunnen niet wachten om het eindelijk aan iedereen te laten zien. Ondanks het nog niet helemaal af is, zijn we apetrots op onze nieuwe club.”

Het nieuwe pand van meer dan 1000m2 is gevuld met nieuwe toestellen, kooien, zeecontainers en is aangekleed met pallets en andere ruige attributen. Bovenop de zeecontainers is een boksring gebouwd en een lounge deck ingericht door Frits Wolf, waarop je na het sporten even bij kan komen. Aan het uiteinde van de bar staat een DJ booth, waar vanuit de DJ een mooi overzicht over de zaal heeft.

Geen verandering voor leden

Er verandert verder weinig voor de leden van de sportschool. “De openingstijden en de prijzen blijven het zelfde. Het aanbod ook, alleen komt er nog veel meer bij. We hebben nu ook yoga, Rebel Boxing en Rebel Olympic Lifts. Daarnaast is er gewoon veel meer ruimte voor iedereen om te sporten,” voegt Remo daar aan toe. Speijers Sports onderscheidt zich van andere sportscholen in de regio door het aanbieden van personal training en small group personal training. Ook hiervoor is in het nieuwe pand nu nog meer ruimte.

Het dagprogramma:

  • 12:59: Officiële en grand opening door Ron Bons. Mis het niet!
  • 13:30: Kick-off open dag met BBQ, springkussens, muziek, entertainment en meer.
  • 13:30: Demonstratie Rebel Boxing, Rebel Basic en Olympic Lifts (gewichtheffen).
  • 13:30 Vrij sporten voor leden van 13:30 tot 17:00.
  • 14:30: Demonstratie Rebel Fit t.o.t. 1 en Ashtanga Yoga.
  • 15:00: Demonstratie 40+/Senioren fit.
  • 15:30: Demonstratie Streetdance & Rebel Olympic Lifts.
  • 17:00: Afsluiting.

speijers opening

Iedereen die zich op de open dag inschrijft, kan rekenen op extra voordeel en een gave goodie bag. Het belooft in ieder geval een bijzondere en feestelijke dag te worden.

Voor meer informatie over Speijers Sports, kijk op: http://www.speijerssports.nl/locatie/beuningen/fitness/

Cookieinstellingen