Beuningse Boys verliest nipt bij koploper UNION

Afgelopen Lente zondag moest Beuningse Boys een uitwedstrijd spelen tegen koploper UNION. Doordat de vorige twee wedstrijden in overwinningen eindigden voor De Boys werd er vol vertrouwen begonnen aan de wedstrijd.

Waar de eerste kleine kansjes voor Beuningen zijn is het UNION dat na 3 minuten spelen op een 1-0 voorsprong komt als Niels Voss geklungel in de verdediging afstraft. UNION is de eerste helft de bovenliggende ploeg en Beuningen komt in het resterende deel van deze helft maar moeilijk van de eigen helft af. Door goed keeperswerk van Luuk Keijser wordt de rust gehaald met een 1-0 achterstand.

In de 2e helft is het opnieuw UNION dat snel weet te scoren. Spits Siemen van Straaten mag al dan niet buitenspel staand alleen afgaan op doelman Luuk Keijser en weet simpel te scoren. Beuningen probeert de aansluitingstreffer te maken maar een schot van afstand gaat over. Aan de andere kant is het UNION dat op 3-0 komt als Mohammed Lemrini ook al dan niet buitenspel weet te scoren. Ook nu wuift de scheidsrechter het vlagsignaal weg.

Beuningse Boys blijft aanvallen en weet zowaar ook een doelpunt te maken als Glenn Muller ook op randje buitenspel met een fraaie lob de keeper van UNION weet te passeren. En ook hier laat de scheidsrechter het vlagsignaal van zijn assistent gaan. Beuningen is dichtbij de 3-2 maar helaas ziet invaller Patrick van Leeuwe zijn kopbal op de paal belanden. Toch wordt de eindstand 3-2 als de kleinste man van het veld Jacky Dobson een vrije trap binnen weet te koppen.

Zo verliest Beuningse Boys nipt bij nummer 1 UNION. Op tweede paasdag maandag 17 april speelt Beuningse Boys weer een thuiswedstrijd. Dan wordt er om 14.00 uur op De Ooijgraaf gespeeld tegen Groesbeekse Boys.