Loket Duurzaam Wonen Plus doet mee aan de Warmetruiendag. U ook?

Foto: BNG

Op vrijdag 2 februari 2018 is het Warmetruiendag en Loket Duurzaam Wonen Plus doet weer mee. Dit jaar is er ook een leuke prijs te winnen!

Loket Duurzaam Wonen Plus is op 2 februari aanwezig in de Stadswinkel van de gemeente Nijmegen. Daar zetten ze de verwarming 1 graad lager om zo 6% energie en 6% CO? te besparen. Ongeveer een kwart van alle energie in Nederland wordt gebruikt om gebouwen te verwarmen. Dat kan anders en beter. Op de warmetruiendag trekken we een extra warme trui aan om het energieverbruik in gebouwen onder de aandacht te brengen van alle bezoekers. Maar ook thuis kunt u meedoen.

Een infraroodfoto van uw woning!

Als u vóór 9 februari een foto van uzelf met uw warme trui op onze Facebookpagina (www.facebook.com/loketduurzaamwonenplus) plaatst, maakt u kans op een infraroodfoto t.w.v. €50,- van uw woning. Een warmtefoto geeft u een duidelijk beeld van warmtelekken in uw woning. Het helpt u om gericht energiebesparende maatregelen te nemen. Geen facebook? Stuur dan uw foto naar [email protected].

De warmetruiendag is een initiatief van het Klimaatverbond Nederland en Greenchoiche. Onder het motto ‘Verwarm jezelf, niet de wereld’ sloten inmiddels al bijna 2 miljoen mensen zich aan bij de actie. Meer informatie over de warmetruiendag: www.warmetruiendag.nl. Alle openingstijden en locaties van Loket Duurzaam Wonen Plus vindt u op www.duurzaamwonenplus.nl.

Cookieinstellingen