StemWijzer voor verkiezingen online

Foto: beuningen.stemwijzer.nl

Op woensdag 21 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Vindt u het lastig om te bepalen welke partij uw stem krijgt? Maak dan gebruik van de speciaal voor Beuningen ontwikkelde lokale StemWijzer. De StemWijzer test uw politieke voorkeur aan de hand van 30 stellingen.

Gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018

Op woensdag 21 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. De voor Beuningen ontwikkelde StemWijzer geeft inzicht in hoe de lokale politieke partijen over verschillende onderwerpen denken. In deze StemWijzer zijn alle partijen die aan de verkiezingen meedoen vertegenwoordigd.

StemWijzer

De StemWijzer bestaat uit  30 stellingen. Deze kunt u beantwoorden met ‘eens’, ‘oneens’ of ‘geen van beide’. De StemWijzer berekent vervolgens met welke partijen u de meeste overeenkomsten hebt. De politieke partijen in Beuningen hebben zelf toelichtingen gegeven op hun standpunten in de StemWijzer. Daardoor kunt u in de StemWijzer gemakkelijk bekijken wat zij van een bepaald onderwerp vinden. Ook kunt u de partijen in Beuningen eenvoudig met elkaar vergelijken.

Raadplegen via internet

De StemWijzer van Beuningen is in te vullen via https://beuningen.stemwijzer.nl.

Cookieinstellingen