Molenfeesten in Winssen: Een weekend vol verrassingen!

Foto:

Winssen, augustus 2018 – In het weekend van vrijdag 7 tot en met zondag 9 september 2018 vormt de Beatrixmolen aan de Molenstraat 37m in Winssen het decor voor tal van activiteiten. Een weekend vol vermaak voor iedereen; van jong tot oud.

Hieronder geven wij u een overzicht van het programma:

Vrijdagmiddag 7 september van 15.30 tot 20.30 uur: Winssen loopt uit – deel 1!

De Molenfeesten starten deze vrijdagmiddag met een programma voor iedereen van 50 jaar en ouder. U kunt deelnemen aan diverse proeverijen en er worden hapjes rondgedeeld. Ook voor entertainment is gezorgd. Om stipt 16 uur betreedt tunnekesproater Dirk Kouwenberg het podium en om 17.30 uur volgt een hilarische buut van “5 op un rij” – cabaret voor boven de 50. The Steelmasters uit Afferden brengen daarna iedereen in Caraïbische sferen met hun originele steelband sound.

De entree is gratis en om 15.30 uur staat de koffie met wat lekkers voor u klaar!

Vrijdagavond 7 september van 20.30 uur tot 0.30 uur: Winssen loopt uit – deel 2!

Zodra de zon deze vrijdag ondergaat, zal de muziek moderner en het publiek jonger worden. Vanaf 20.30 uur wordt de muziek deze avond verzorgd door lokale top DJ’s: DJ Jacco en MC Benko.

Toegang vanaf 14 jaar. Nog geen 18? Dan geen alcohol!
De entree is alweer gratis!

Zaterdagmiddag 8 september van 14.00 tot 16.00 uur: Kindermiddag

Kinderen kunnen zich deze middag naar hartenlust uitleven. Scouting Winssen zal deze middag het kratten stapelen verzorgen; echte waaghalzen bouwen een imposante toren van kratten tot op grote hoogte. Er is een speciale fiets, waarmee kinderen een schilderij kunnen maken. Een lijstje voor dit schilderij kan onder begeleiding getimmerd worden. Kinderen kunnen er ook voor kiezen om sieraden of een sleutelhanger te knutselen. Speciaal voor alle dametjes; je kunt je haren laten vlechten of opsteken en een make-upje hoort daar ook bij. Er zijn springkussens en voor de wat oudere kinderen is er een heuse stormbaan.

Deelname aan alle activiteiten is gratis!

Zaterdagavond 8 september van 21.00 tot 1.00 uur: Winssense Avond

Deze gezellige avond mag u echt niet missen. De gerenommeerde band “Dreamcast” zal de muzikale invulling van deze avond verzorgen. Deze 3-koppige band is van alle markten thuis: de nieuwste hits, Nederlandstalige nummers, popmuziek, maar ook gezellige vlotte dansmuziek, maken deel uit van het uitgebreide repertoire van deze band.

Entreeprijs voor deze avond: € 5,- p.p. – prijs per consumptiebon: € 2,- (hele weekend geldig).

Zondagochtend 9 september 10.30 uur: Heilige Mis

De Heilige Mis in de tent is inmiddels een goede traditie. Pastor Visschedijk en Pastor Roefs gaan u in deze dienst voor. Het koor Vita Nuova en fanfare Ulto verlenen muzikale medewerking. Na afloop is er koffie/thee met krentenbrood voor alle aanwezigen.

Zondagmiddag 9 september van 12.00 uur tot 17.00 uur: creativiteitsmarkt

Op het terrein rondom de molen vindt u zo’n 30 marktkramen met een grote variatie aan artikelen. Een combinatie van Brulto en De Bende zorgt op de markt voor een gezellige muzikale noot. De molenaars zullen rondleidingen in “hun” molen verzorgen en bakken pannenkoeken van echt “molenmeel”. Voor de kinderen zijn er natuurlijk weer de springkussens en de stormbaan.

Zondagmiddag 9 september van 14.30 uur tot 19.00 uur: matinee in de tent

In de tent speelt opnieuw Dreamcast en zij zorgen voor een gezellige middag. Er is een demonstratie van miniatuur landbouwwerktuigen en er wordt een loterij gehouden met prachtige prijzen, die gesponsord zijn door diverse Winssense ondernemingen.

En opnieuw is de entree gratis!

Meer informatie over de komende Molenfeesten is te vinden op www.MolenfeestenWinssen.nl.

Cookieinstellingen