Open Coffee Beuningen voortaan bij DROOM Beuningen

Foto:

Op woensdag 3 oktober was Open Coffee Beuningen te gast bij RN7, waar men gastvrij werden ontvangen door Raymond Janssen. Voor Albert Roelen van de Marksmen groep en Claudia Teunissen, eigenaar van Gastvrije Evenementen was deze ‘Coffee’ heel bijzonder. Ze nemen namelijk het stokje over van Shirley de la Croix die de afgelopen 2 jaar Open Coffee Beuningen heeft georganiseerd.

Albert Roelen en Claudia Teunissen zijn op dit moment druk bezig met de voorbereidingen voor de eerst volgende Open Coffee op woensdag 7 november aanstaande. De Open Coffee zal op de vaste locatie DROOM Beuningen gaan plaatsvinden, elke eerste woensdag van de maand tussen 09:00 – 11:00 uur. Wij zijn blij met de vaste locatie DROOM Beuningen. Tijdens de Open Coffee ochtenden zal DROOM Beuningen gratis de koffie en thee verzorgen voor de ondernemers. Daarnaast is DROOM Beuningen een fijne plek voor ondernemers met gratis werkplekken, gratis parkeergelegenheid en kun je voor een leuke prijs gebruik maken van een heerlijke keuken en een goede kop koffie.

In 2019 zal de Open Coffee op 2 data (woensdag 3 april en woensdag 6 november 2019) een bezoek brengen aan een lokale ondernemer in Beuningen die op deze ochtend de Open Coffee ontvangt en de koffie verzorgt.

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, interesse hebben om de Open Coffee op een van de bovengenoemde data te hosten of te worden toegevoegd aan de mailinglijst dan kun je een mail sturen naar Claudia Teunissen via [email protected].

Cookieinstellingen