Kindervoorstelling Koekensprook in Theater de Molen

Foto:

De zusjes Coucou en Lola vieren vakantie bij opa. Het is best een beetje saai, maar wanneer ze de grootste taart ooit bakken, verandert alles in een spannend avontuur. De taart is zo groot, dat ze hem niet op krijgen. In het dierenasiel vinden ze het roze varken Johnny die de hele taart opeet. Oei, nu is zijn buik zo dik dat hij niet meer kan bewegen. Deze poëtische en dan weer hilarische show waar acteurs en poppen samen op het podium staan is vol leuke liedjes.

Hou je klaar ‘for some action’: het publiek wordt gevraagd om te helpen met navigatie, kneden van deeg en om ter luidst meezingen!

Het ontstaan van Kukulu speelt zich af in Bratislava, Slovakije. Lena Kohut en Tereza Mojžišová ontmoeten elkaar daar tijdens hun studies aan de Academy of Arts. Nadat Lena het diploma ‘Master of puppets’ en Tereza het diploma ‘Stage design’ behaalt, besluiten ze hun eigen theaterproject op te starten, KUKULU.

Waarom nu precies Kukulu? Lena’s achternaam ‘Kohut’ betekent in het Slovaaks ‘haan’. Aangezien de haan tot de verbeelding van vele kinderen spreekt, was de naam voor hun poppentheater geboren!

Sinds 2012 is Kukulu in Belgiё neergestreken en werkt samen met poppenspeler en poppenmaker Jakob Verstichel, die ook cartoonist en muzikant is. Een originele combinatie die tot wonderschone voorstellingen leidt.

Zondag 28 oktober, aanvang 14:00 uur
Entree: € 6,50

Reserveren via www.theaterdemolen.nl

Cookieinstellingen