Zaak van Ruud ontmoet Expert in Ondernemerscafé Beuningen

Foto:

Op vrijdag 8 februari aanstaande zijn Ruud Donders van de Zaak van Ruud en Ludy van Lin van Expert Beuningen gastheer en gastvrouw van het Ondernemerscafé Beuningen. Ondernemers zijn van harte welkom tussen 17.30 en 19.30 uur in café De Zaak in Beuningen.

Ruud Donders en Ludy van Lin nemen de ondernemers mee in hun versie van de kracht van samenwerking! Ondanks dat zij in een totaal andere branche actief zijn is hun samenwerking sterker dan ooit. Deze kruisbestuiving levert hen beide voordeel op en dit delen zij dan ook graag met de aanwezige ondernemers. In het kader van “het oog wil ook wat” hebben zij een stoere verrassing voor hen in petto.
Niet missen dus!

Vrijdagmiddagborrel voor ondernemers

Het Ondernemerscafé Beuningen verbindt ondernemers in de regio tijdens een maandelijkse vrijdagmiddagborrel in café De Zaak in Beuningen. Een bedrijf kan een avond adopteren en daarmee de aanwezige ondernemers een hapje en drankje aanbieden in ruil voor een presentatie van het bedrijf. Ook ondernemers die nog geen lid zijn kunnen tegen betaling van € 10 eenmalig het Ondernemerscafé bijwonen. Kijk voor meer informatie op www.ondernemerscafebeuningen.nl.

Cookieinstellingen