Beuningse Boys onderuit bij RKSV Driel

Foto: CC0

Op de laatste dag van maart stond voor Beuningse Boys de inhaalwedstrijd uit bij RKSV Driel op het programma. Een duel tussen de nummers 7 en 10 van de ranglijst.

Beide teams beginnen aardig aan de wedstrijd. En zoeken dan ook de aanval. Het is de thuisploeg RKSV Driel dat na een minuut of 6 op voorsprong komt als Wesley Vree weet te scoren. Beuningse Boys raakt niet van slag en trekt meteen ten aanval en is dan ook dichtbij de gelijkmaker maar na een prachtige aanval is het Glenn Muller die zijn inzet op de paal ziet belanden. Pech dus voor De Boys. De wedstrijd golft op en neer en het is weer de thuisploeg dat weet te scoren als Ozcelik Sidar profiteert van een slippertje achterin bij Beuningse Boys en de bal over keeper Jimmy van Veen in het doel wipt.

In de tweede helft is het Beuningse Boys dat de bovenliggende partij is en opzoek gaat naar doelpunten maar pech heeft in de afronding en een doelpunt van Jasper Bruisten afgekeurd ziet worden. RKSV Driel beperkt zich voornamelijk tot verdedigen en tegenhouden en probeert er zo af en toe uit te komen maar door goed ingrijpen achterin valt er geen doelpunt. Aan de andere kant is invaller Erik Middelhof nog dichtbij de aansluitingstreffer maar zijn bal gaat via de lat over het doel.

Zo komt er een einde aan een serie van 3 overwinningen op rij en moet Beuningse Boys nog wat punten gaan halen om van de nacompetitieplekken weg te blijven. De eerst volgende mogelijkheid hiertoe is aanstaande zondag in de uitwedstrijd tegen Blauw Wit. De aftrap in Nijmegen is om 14.00 uur.

Cookieinstellingen