Nieuw in Beuningen: Beauty Salon en Pedicure Dermica

Foto: Dermica

Vanaf deze week is Dermica Beauty Salon en Pedicure in Beuningen geopend!

25% KORTINGS- OPENINGSACTIE!

Omdat Beauty Salon en Pedicure Dermica nog maar net geopend is er nu een speciale actie. Wil jij een professionele behandeling voor een mooie prijs? Maak dan nu een afspraak voor één van de behandelingen en krijg direct 25% korting. Daarnaast spaar je ook direct voor een korting van 50% op een behandeling naar keuze als je een volle stempelkaart hebt van 10 stempels. Bij iedere behandeling vanaf krijg je een stempel toegevoegd aan je persoonlijke stempelkaart.

Kijk snel op Dermica.nl

Natasja Brinkhoff is sinds 2005 afgestudeerd pedicure en schoonheidsspecialiste. Ze werkte 10 jaar voor onder andere het Sanadome in Nijmegen en Keller-Cremers in Beek. Nu heeft Natasja de stap genomen om vanuit haar passie voor het vak een eigen schoonheidssalon te beginnen, een droom die uitkomt!

De schoonheidssalon is een mooie sfeervolle salon, waar huidverbetering, service, vakmanschap, persoonlijke aandacht en een heerlijk rustmoment hoog in het vaandel staan. De behandeling is tevens gericht op volledige ontspanning.

Behandelingen

Er zijn diverse behandelingen mogelijk voor zowel jong als oud, ook mannen zijn van harte welkom in de salon. Denk aan gezichts, pedicure en manicurebehandelingen, massages en natuurlijk veel meer! Er wordt met professionele apparatuur gewerkt om nog betere resultaten te bereiken. Om het optimale resultaat te behalen is het belangrijk ook thuis de juiste producten te gebruiken voor de huid. Deze zullen de resultaten van de behandeling verhogen en verlengen. Natasja volgt regelmatig opleidingen in binnen & buitenland, waardoor ze op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en technieken.

Volg ons ook op Facebook voor de laatste acties!

https://www.facebook.com/dermicabeautysalon/

Dermica Beauty Salon en Pedicure
Mathaak 3,
6641XC Beuningen, Gelderland, Netherlands.
Telefoon: 06-54748084.

Cookieinstellingen