Midnight magic bridal show Slot Doddendael

Foto: Slot Doddendael

Slot Doddendael te Ewijk organiseert op maandag 4 november 2019 in samenwerking met bruidswinkel LaDonna een modeshow. Hier zal de mooiste bruidsmode getoond worden.

Ben jij met je verloofde aanwezig op deze romantische locatie? Maandagavond 4 november is het zover, de 1e editie van de bruidsmodeshow van LaDonna in samenwerking met ByLouStyling op het prachtige Slot Doddendael. In ’t Spijcker kun je genieten van de mooiste bruidsjurken en kleding voor bruidsgasten. Onder begeleiding van Wedding DJ Léon wordt de bruidskleding getoond.

Voorafgaand aan de modeshow vinden er 4 workshops plaats die om 19.00 uur beginnen. De workshops gaan over de openingsdans, visagie, styling/ bloemen én B.A.B.S. De workshops worden onder andere gegeven door Annika van Danszinnig en Nailia van Best Day Ever Events. Door heel het slot kun je dingen leren die je bruiloft nét wat makkelijker gaan maken. 

De modeshow van bruidswinkel LaDonna Nijmegen is hét onderdeel van de avond. Prachtige modellen lopen over de catwalk in de nieuwste bruidsmode en laatste trends. Floor van Laanen (face to face visagie) en Djamila Smit (bruidenbeautynederland) hebben de modellen voorzien van prachtige make- up en perfecte haarstyling. Kom inspiratie opdoen en als je vragen hebt staat iedereen voor je klaar om na de show antwoorden te geven. Dit event is bedoeld voor bruidsparen om samen inspiratie op te doen. 

Na de modeshow is er gelegenheid om alle aanwezige leveranciers te spreken. Zij zullen aan statafels in ’t Spijcker staan. Wil je bijvoorbeeld meer weten over trouwen bij Slot Doddendael, Odizafotografie, Jaap Baarends, Cheffi’s Pastries of Best Day Ever Events ? Dat kan op maandagavond 4 november!

De entree is gratis maar aanmelden is wel noodzakelijk: https://www.bestdayeverevents.nl/midnight-magic-bridal-show.html

Cookieinstellingen