SpeelOtheek de SpeelOsaurus in Beuningen opent haar deuren!

Foto: SpeelOsaurus

De deuren van speelgoeduitleen de SpeelOsaurus in Beuningen gaan open. De speelOtheek heeft genoeg geld binnen weten te halen om zich te mogen vestigen in het centrum van Beuningen. De opening vindt plaats op 2 november.

Feestelijke opening

De SpeelOsaurus nodigt iedereen uit om bij de opening te zijn. Om 11 uur zal burgemeester Daphne Bergman het lint doorknippen. Om de opening feestelijk te vieren, zal er taart en drinken zijn. Voor kinderen wordt er bij goed weer een springkussen geregeld. De locatie is Thorbeckeplein 44, 6641 CA Beuningen en de opening zal tot 14 uur plaatsvinden.

Financiële lasten

De speelgoeduitleen wil er voor iedereen zijn, maar om die missie te laten slagen is er geld nodig. Denk aan: speelgoed, huur, promotie etc. de stichting heeft het geld op weten te halen door: crowdfunding, fondsen, collectes, maar ook door natura. Van sommige bedrijven hebben zij materialen gekregen, zoals meubilair.

Loterij

Om de opening extra feestelijk te maken heeft de speelgoeduitleen een loterij georganiseerd. Mensen die op 2 november of vóór die datum een abonnement of strippenkaart aanschaffen, krijgen een lot. Met dit lot kunnen diverse prijzen worden gewonnen die afkomstig zijn van aangesloten bedrijven. De winnaars worden diezelfde dag telefonisch of via e-mail op de hoogte gebracht.

Over de SpeeloSaurus

De SpeelOsaurus is een speelOtheek/speelgoeduitleen in het centrum van Beuningen. De speelgoeduitleen is niet winstogend en bestaat dus uit alleen vrijwilligers.

Cookieinstellingen