Hutsturm op de Hoogewaard

Foto: Vakantieboerderij De Hoogewaard

Winssen, 17 augustus 2021 – Vakantieboerderij De Hoogewaard bestaat in september 50 jaar. Dat wordt op zondag 19 september gevierd met een muzikale ‘bring your own’ picknick voor de inwoners van Winssen en omgeving. Vanaf 11:00 uur is iedereen van harte welkom.

Tijdens Hutsturm – Maas en Waals dialect voor ‘onverwacht veel bezoek’, is iedereen uitgenodigd om zelf wat lekkers mee te nemen voor een gezamenlijke picknick. De meegebrachte lekkernijen worden uitgestald op een verzorgd buffet waar met elkaar van gegeten kan worden. Zelfgemaakte taart, koffie, thee en andere drankjes worden aangeboden door de Hoogewaard. Ook de Hortus zorgt voor een aantal bijzondere hapjes en snacks met lokale ingrediënten.

Tussen 11:00 uur en 17:00 uur geniet je op De Hoogewaard van live muziek, theater en een veiling waarbij bijzondere objecten en diensten worden aangeboden. Altijd al nieuwsgierig naar de yurts die dit jaar op het terrein verschenen? Kom vooral een kijkje nemen in een aantal van deze bijzondere tenten. Kinderen zijn natuurlijk ook van harte welkom. Zij kunnen zich uitleven in de knutselhoek en een ponyritje maken.

De middag wordt in gezamenlijkheid feestelijk afgesloten. Hoe precies, dat blijft nog even een verrassing.

Wees welkom!

De Hoogewaard hanteert de coronamaatregelen van het RIVM. Een bewijs van vaccinatie of negatief testbewijs is vereist.

Hutsturm op De Hoogewaard
Zondag 19 september
11:00 – 17:00 uur

Vakantieboerderij De Hoogewaard
Hoogewaard 4
6645 AA Winssen

Cookieinstellingen