Meld je aan voor de Klimaatmars

Foto:

Het is nú tijd voor actie. Wij gaan op zaterdag 6 november massaal de straat op voor het klimaat. Begin november komen wereldleiders bijeen tijdens de VN Klimaattop in Glasgow. In alle hoeken van de wereld gaan mensen de straat op om politieke leiders tot actie te bewegen. De gevolgen van de klimaatcrisis zijn al voelbaar. Dit heeft een enorme invloed op onze levens en die van volgende generaties.

De meerderheid van Nederland wil een definitieve doorbraak in de klimaatcrisis. En dit gaan we laten zien. Samen tijdens de grootste klimaatmars van ons land.

GroenLinks Beuningen organiseert een groepstreinreis naar Amsterdam. Vooraf aanmelden via email [email protected]. Je ontvangt dan zsm een bevestiging en nadere informatie.

We verzamelen 6 november tussen 10.15 en 10.30 uur op station Nijmegen. De klimaatmars duurt tot 16.00 uur, daarna reizen we weer gezamenlijk terug.

De klimaatmars zal in het teken staan van een urgente klimaatboodschap, van hoop en samenwerken, van de toekomst. Hoe meer mensen, hoe luider onze boodschap. Doe mee en laat ons weten dat je meeloopt.

Door GroenLinks Beuningen

Cookieinstellingen