Zonder gedoe met Buurt Vervoer Beuningen ergens naar toe

Foto: Perspectief

Vanaf maandag 17 januari j.l. is Buurt Vervoer Beuningen weer opgestart. Natuurlijk met in achtneming van alle coronaregels gaan zij u op een veilige en verantwoorde wijze vervoeren.

Zij plannen één klant in per rit, tenzij het één echtpaar of stel uit één huishouden betreft. Iedereen dient op de achterbank plaats te nemen en een mondkapje te dragen. Achter de chauffeur en de voorstoelen is een kunststof kuchscherm geplaatst om het besmettingsgevaar zoveel als mogelijk is, te voorkomen. De klanten dienen zoveel mogelijk zelfstandig in- en uit te stappen, maar waar nodig zullen de chauffeurs een handje toe steken.

Dus wilt u zonder gedoe ergens naar toe? Vraag dan een vervoerspas aan! Met de vervoerspas kunt u plaatsnemen in de elektrische voertuigen van Buurt vervoer Beuningen, bemand door vrijwillige chauffeurs die u op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur in de gemeente Beuningen vervoeren! Een rit kost € 1,00.

Wilt u meer informatie of gebruik gaan maken van deze voorziening? Kijk dan op www.buurtvervoer.nl. Voor vragen kunt u altijd telefonisch contact opnemen: 024-7370555.

Buurt vervoer Beuningen biedt plezierig en veilig vervoer, van deur tot deur, binnen de gemeente Beuningen. Specifiek bedoeld voor mensen die niet (meer) in staat zijn, zelfstandig op een locatie te komen waar ze willen/moeten zijn.

Cookieinstellingen