Tijd voor een nieuwe Bank?! (advertorial)

Foto: Vrolijks Regiobank

Al jaren is Vrolijks een bekende naam op het gebied van verzekeringen, hypotheken Regiobank en andere financiële zaken in Beuningen en omstreken.

In 1995 begon Gert Vrolijks zijn bedrijf Vrolijks Verzekeringen; eerst met kantoor aan huis, later aan de Klef in Ewijk. In 2015 nam Gerben de zaak van zijn vader over en vestigde hij zich met het bedrijf aan de Dorpssingel in Beuningen.

Vrolijks Advies werd de nieuwe bedrijfsnaam, om hiermee aan te geven dat het bedrijf zich bezig houdt met veel meer (financieel) advies dan enkel op het gebied van verzekeringen.

Toen  in 2021 zich de kans voordeed om met zijn kantoor te verhuizen naar Julianaplein 103, aarzelde Gerben geen moment. Na een flinke verbouwing – het pand stond immers al geruime tijd leeg – is het kantoor nu in een modern jasje gestoken waarmee Gerben en zijn collega’s Bram, Sjoerd, en Jannie Janssen jaren voorruit kunnen.

De samenwerking die er al was met Assesso Financiële Dienstverlening wordt ook op dit adres voortgezet: gericht op bedrijfsverzekeringen en pensioenen bieden zij een aanvulling op het uitgebreide dienstenpakket van Vrolijks Advies.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het nieuwe kantoor?

Kom dan naar de feestelijke opening op 26 maart, van 12.30 tot 17.00 uur.

Vrolijks Advies heeft hiervoor een mooi boekje laten maken welke digitaal zichtbaar is via de volgende link: “TIJD voor een nieuwe Bank?!

Cookieinstellingen