Gouden Jubileumviering: Peter en Ria geven elkaar opnieuw het jawoord na 50 jaar

Foto: Nomi Prinse

Op zondag 29 oktober vierde het echtpaar Peter Baerveldt en Ria hun gouden jubileum, precies 50 jaar nadat ze in het huwelijksbootje stapten. De bijzondere gelegenheid werd gemarkeerd door een prachtige ceremonie waarbij ze opnieuw hun jawoord uitspraken.

De dochter van het echtpaar, Annemarie Degen, die tevens trouwambtenaar is, nam het initiatief om deze unieke bruiloft te organiseren. De dag was doordrenkt met betekenisvolle herinneringen aan de afgelopen 50 jaar.

Een opvallend en emotioneel moment tijdens de viering was de rol van de kleinzoons van Peter en Ria. Ze fungeerden als beveiligers van de nieuwe trouwringen, die symbolisch werden bewaard in een kluis. Dit gebaar had een diepgaande betekenis omdat ruim 35 jaar geleden de trouwring van Peter Baerveldt gestolen werd uit zijn woning.

De hereniging met de ringen was niet alleen een symbool van hun liefde en verbondenheid door de jaren heen, maar ook van het overwinnen van tegenslagen en het koesteren van kostbare herinneringen. De viering van deze mijlpaal zal ongetwijfeld nog lang in de harten van Peter, Ria, en hun familie naklinken. Het echtpaar en hun dierbaren kijken met liefde en dankbaarheid terug op deze bijzondere dag.

Cookieinstellingen