Woninginbraken in Maas en Waal: Arrestaties door burgerhulp, politievoertuig beschadigd

Foto: Beuningen Nieuws

In de regio Maas en Waal heeft de politie recentelijk meerdere meldingen ontvangen van woninginbraken in de gemeenten Beuningen, Druten en West Maas en Waal.

Op vrijdag 15 december werden twee personen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij diverse woninginbraken in het gebied. Dit succes was mede te danken aan de waakzaamheid en tips van attente burgers. De politie doet een dringend verzoek aan de inwoners om verdachte situaties te melden, waarbij ze worden aangemoedigd om aandacht te besteden aan kentekenplaten van voertuigen en mogelijke signalementen van personen. Tips en meldingen kunnen worden doorgegeven via het telefoonnummer 0900 8844 of in noodgevallen via 112.

Tijdens de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 december werd een politievoertuig beschadigd langs de Van Heemstraweg in Wamel. Dit voertuig was een van de onopvallende politievoertuigen die werden ingezet voor het opsporen van woninginbrekers. De politie doet een beroep op personen die informatie hebben over deze vernieling om zich te melden. Ook hiervoor kunnen tips en meldingen worden doorgegeven via 0900 8844.

 

 

Cookieinstellingen